«Τα παιδιά πρέπει να μάθουν να μιλάνε στους γονείς, εγώ φοβήθηκα να το κάνω», εκμυστηρεύεται ο ηθοποιός Γιώργος Χρυσοστόμου.

Όπως είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Πρώτου Θέματος  όταν ήταν 16 ετών και έκανε τα πρώτα του βήματα στο κόσμο του θεάτρου, στην Ρόδο όπου ζούσε, με την οικογένειά του, ένας «κύριος» ο οποίος ασχολούνταν με το θέατρο στο νησί, τον παρενοχλούσε έντονα.

«Με απειλούσε. Με έπαιρνε τηλέφωνα, μου έστελνε μηνύματα. Μου έλεγε πως αν δεν συμβεί… αυτό, θα σε καταστρέψω», είπε ο Γιώργος Χρυσοστόμου αναφερόμενος στη δύσκολη αυτή κατάσταση που βίωσε.

«Εγώ δεν είπα τίποτα σε κανέναν, αυτός είχε σχέση με το θέατρο, αν μιλούσα στους γονείς μου, δεν θα με άφηναν να φύγω από εκεί και να κάνω αυτό που θέλω. Αν μπορούσα να μιλήσω στους γονείς μου, θα ήταν τελείως διαφορετικά», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

«Δεν είμαι δυνατός, φοβήθηκα πάρα πολύ…», εξομολογείται.

Ο γνωστός ηθοποιός στέλνει το μήνυμα, ότι τα παιδιά πρέπει να μιλάνε και οι γονείς να τα ενθαρρύνουν για αυτό.

«Το θέμα είναι ο κόσμος να αρχίσει να μιλάει, να το μάθει να το κάνει από παιδί. Πρέπει οι γονείς να λένε στα παιδιά τους, θα μου λες, θα μου λες. Πρέπει να λένε τι έγινε στο σχολείο», αναφέρει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook