Πώς την πλησίασε ο 44χρονος και τι ισχυρίζεται o ίδιος

Σοκαριστικά είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά τον βιασμό μιας 14χρονης στην Λιβαδειά από έναν 44χρονο άνδρα.

Ο συλληφθείς κατηγορείται ότι πλησίασε και προσέγγισε την ανήλικη, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη της, μέσω Instagram, σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει το MEGA.
Στις συνομιλίες τους, φέρεται να της έλεγε ότι γνωρίζει τους γονείς της, ότι έχει αγνές προθέσεις και ότι μπορεί με το αυτοκίνητό του να τη μεταφέρει κρυφά από τους γονείς της από τη Λιβαδειά στον Βόλο για να δει τον φίλο της.

Η ανήλικη κοπέλα φαίνεται πως πείστηκε από τον 44χρονο και μπήκε στο όχημά του. Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια της διαδρομής, ο 44χρονος φέρεται να οδήγησε προς έναν χωματόδρομο και εκεί κατηγορείται ότι την κακοποίησε σεξουαλικά.

Μάλιστα, μετά το αποτρόπαιο συμβάν, φαίνεται πως την πήγε μέχρι τον Βόλο να δει τον φίλο της και αφού περίμενε να τελειώσει την επίσκεψή της, την επέστρεψε πίσω στη Λιβαδειά.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού την πίεζε ψυχολογικά και της έλεγε να μην πει τίποτα σε κανέναν. Εκείνη, τηλεφωνούσε στον σύντροφό της για να νιώσει κάποια ασφάλεια.

Εξοργίζουν οι ισχυρισμοί του 44 χρονου

Στη συνέχεια την πήγε κανονικά στο αγόρι της, και την γύρισε. Η κοπέλα εκείνη τη μέρα δε μίλησε καθώς είχε φοβηθεί πάρα πολύ. Κατά τη διάρκεια της επιστροφής είχε διαρκώς βιντεοκλήση με το αγόρι της, γιατί φοβόταν πως ο 44χρονος να της κάνει και πάλι κακό. Εκείνος της έλεγε να μην μιλήσει γιατί «θα εκτεθεί η ίδια».

Αμετανόητος δε για την πράξη του ο 44χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, πως η κοπέλα συγκατέθεσε για να κάνουν σεξ.

Ο 44χρονος φέρεται να έχει απασχολήσει τις αρχές και το 2015 και πάλι για υπόθεση απόπειρας βιασμού μιας ενήλικης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook