Απολογείται σήμερα 47χρονος άνδρας από την Ρόδο

Σε απολογία ενώπιον του ανακριτή καλείται σήμερα ένας 47χρονος άνδρας από τη Ρόδο, ο οποίος κατηγορείται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας μιας 13χρονης και προσπάθειά μύησής της ανήλικης στη χρήση κάνναβης.

Όπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο πατέρας της ανήλικης είχε καταγγείλει τον 47χρονο γείτονά του πως παρέσυρε το παιδί του στο σπίτι του τον Οκτώβριο του 2020 και το παρενόχλησε.

Ειδικότερα σημείωσε πως ο γείτονας προφασίστηκε πως χρειάζεται την ανήλικη για κάτι και την οδήγησε στο σπίτι του, αναφέρει η Ροδιακή.

Εκεί, και ενώ της προσέφερε κάνναβη, την οποία εκείνη αρνήθηκε, επιχείρησε να ασελγήσει σε βάρος της. Η ανήλικη αντέδρασε και τράπηκε σε φυγή, πριν τελικώς ενημερώσει τους γονείς της.

Μάλιστα, η ανήλικη σημείωσε πως ύστερα από πέντε ημέρες είδε και πάλι τον άνδρα, ο οποίος της είπε: «Εμείς οι δύο θα τα ξαναπούμε» Ο κατηγορούμενος επιχείρησε να την προσεγγίσει και μέσω social media.

Ο 47χρονος αρνείται τις κατηγορίες και έχει υποβάλει μήνυση εις βάρος του πατέρα της 13χρονης, για συκοφαντική δυσφήμηση, καθώς είχε κάνει αναρτήσεις στα social media εναντίον του.

Ο ίδιος μάλιστα, ισχυρίζεται πως ο πατέρας της ανήλικης θέλει να διεκδικήσει αποζημίωση 1.000.000 ευρώ αποζημίωση για τον βιασμό του παιδιού του.
Σύμφωνα με τον κατηγορούμενο τα όσα του προσάπτονται είναι αβάσιμα, ενώ σημειώνει πως άλλοι γείτονες είναι διατεθειμένοι να καταθέσουν υπέρ του.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις