Δολοφονία Μπερδέση: Τον πυροβόλησαν εξ’ επαφής στο κεφάλι και το στήθος

Πολλαπλές κακώσεις θώρακος-κεφαλής φέρει ο πυγμάχος Τάσος Μπερδέσης, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση που συνέταξε καθηγητής της ιατροδικαστικής της ιατρικής σχολής Αθηνών.
Ο 39χρονος έπεσε νεκρός στη Βάρη, έξω από πυγμαχικό σύλλογο, αφού ο δολοφόνος του τον πυροβόλησε με σφαίρες των 7.62 mm, από απόσταση λιγότερη των 3 μέτρων.
10 από τις 14 σφαίρες του πολεμικού καλάσνικοφ έπληξαν το σώμα και το κεφάλι του θύματος.
Ο εκτελεστής βρισκόταν μέσα σε μαύρο τζιπ και την ώρα που ο Τάσος Μπερδέσης κατέβηκε από το ΙΧ του τον δολοφόνησε στο χωμάτινο πάρκινγκ που βρίσκεται στην περιοχή ρίχνοντάς του 14 σφαίρες με ένα καλάσνικοφ.
Οι πολεμικές σφαίρες και η κοντινή απόσταση ουσιαστικά «παραμόρφωσαν» το κορμί του Τάσου Μπερδέση…
Σε δυο μόνο σημεία, δείχνει να ελαχιστοποιείται η παραμόρφωση, που ίσως δείχνει ότι ο εκτελεστής πυροβολούσε το θύμα, ακόμα και όταν το τζιπ επιτάχυνε και έφευγε από το σημείο…
Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του OPEN, ο Τάσος Μπερδέσης είχε διασυνδέσεις με το οργανωμένο έγκλημα καθώς συμπεριλαμβανόταν στη σχετική έκθεση της ΕΛ.ΑΣ. με 500 πρόσωπα, την οποία παρέδωσε τον Μάιο ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στον Άρειο Πάγο.
Στην έκθεση αναφέρεται μια υπόθεση του 2015, στην οποία είχε εμπλακεί και το όνομα του 39χρονου πυγμάχου, καθώς είχαν προκύψει επαφές του με συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο συνήγορος του Τάσου Μπερδέση, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο πυγμάχος είχε απαλλαγεί απ’ όλες τις κατηγορίες.
Μπαλάσκας: Μετά τον φάκελο Χρυσοχοΐδη κάποιοι προσπαθούν να κλείσουν στόματα
Ο κ. Μπαλάσκας με δηλώσεις του στο Mega έκανε λόγο για «ένα συμβόλαιο θανάτου πιστοποιημένο και από τη μεθοδολογία του». Εκτίμησε πως ο φάκελος που έχει παραδώσει ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, στις δικαστικές Αρχές αναφορικά με την ελληνική μαφία έχει προκαλέσει κινητοποίηση στον χώρο.
«Μετά το φάκελο που έδωσε ο υπουργός στις δικαστικές Αρχές, τους έχει πιάσει όλους μια πρεμούρα να ξεκαθαρίσουν τις υποθέσεις τους. Δεν γίνεται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά για να μην ανοίξουν στόματα» σημείωσε (Αναλυτικά εδώ).
Ολες οι Ειδήσεις
- Άρτα: Σπαραγμός στην κηδεία του 14χρονου που πνίγηκε στον Άραχθο – “Ψηλά το κεφάλι” φώναζε ο πατέρας του (βίντεο)
- Σε ζωντανή μετάδοση ο βομβαρδισμός στην κρατική τηλεόραση του Ιράν – Βίντεο με την παρουσιάστρια να αποχωρεί
- ACTION 24: Ο Γιάννης Σμαραγδής καλεσμένος απόψε στο «ΕQ»
- ACTION 24: Oεπικεφαλής του «ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ» απόψε στο «Θα φας καλά» – Τρέϊλερ
- ΕΡΤNEWS: Η κρίση στη Μέση Ανατολή και οι επιπτώσεις της στον παγκόσμιο γεωστρατηγικό χάρτη, στην εκπομπή «Forcé» – Απόψε, Δευτέρα 16.06.2025
- MAD Video Music Awards 2025 από την ΔΕΗ: Η μεγαλύτερη μουσική γιορτή έρχεται για 6η χρονιά στο MEGA
- Φωτιά στο Γραμματικό: Ήχησε το 112 για εκκένωση από Άνω Σούλι και Μαραθώνα – Ενισχύονται τα εναέρια μέσα
- Big Brother: Αποχώρησε ο KAS – Πρώτη υποψήφια η Φένια – Δείτε αποσπάσματα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook