Τι υποστηρίζει ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό 15χρονης

Σοκάρει η υπόθεση που έχει έλθει στο φως της δημοσιότητας αναφορικά με τον βιασμό 15χρονης ανήλικης στην Λιβαδειά από έναν 44χρονο, ο οποίος τη γνώρισε στο Instagram και φέρεται να προσφέρθηκε να τη μεταφέρει στον φίλο της στον Βόλο, ωστόσο κατά τη διάρκεια της διαδρομής την κακοποίησε σεξουαλικά.

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, ο συνήγορος υπεράσπισης του 44χρονου επεσήμανε ότι η ανήλικη ήταν αυτή που πρότεινε στον εντολέα του να την πάει στον Βόλο και εκείνος απλά «δεν αρνήθηκε να την εξυπηρετήσει», ενώ υποστήριξε πως προφυλακίστηκε λόγω της απόπειρας βιασμού το 2014 για την οποία κατηγορείται.

«Δυστυχώς οι συνομιλίες στο Instagram δεν είναι στη δικογραφία αλλά αναμένεται να προστεθούν. Από αυτές θα φανεί ποιος έκανε την πρόταση για τη μεταφορά», ανέφερε ο κ. Αθανάσιος Παντρευτής.
Στη συνέχεια υποστήριξε πως «το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι η καταγγελία έγινε τέσσερις ημέρες μετά το περιστατικό, αφού η μητέρα της έμαθε ότι απουσίαζε μήνες από το σχολείο».

«Δεν ξέρω εάν η δικαιολογία για τη μεταφορά της στο βόλο, την ανάγκασε να φτιάξει μια τέτοια ιστορία», πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση γιατί μπορεί η ανήλικη να κατηγορεί αδίκως τον 44χρονο.

Παράλληλα, ο κ. Παντρευτής ισχυρίστηκε ότι ο πελάτης του δεν γνώριζε την ηλικία του κοριτσιού.

«Ο ισχυρισμός του είναι ότι δεν είχε το πραγματικό της όνομα στο Instagram, δεν είχε δηλώσει άλλα στοιχεία της ή την ηλικία της», τόνισε, προσθέτοντας ότι ο 44χρονος παραδέχθηκε ότι ήταν λάθος του, ωστόσο σε καμιά περίπτωση δεν αποδέχεται ότι υπήρξε σωματική βία.

Καταλήγοντας αποκάλυψε ότι ο πελάτης του προφυλακίστηκε γιατί έδρασε επιβαρυντικά η απόφαση από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θήβας για μια απόπειρα βιασμού το 2014, η οποία δεν έχει τελεσιδικήσει.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook