Μια συγκλονιστική ιστορία ενός πατέρα ανάδοχου για 30 χρόνια φέρνει στην δημοσιότητα το «Πάμε Δανάη!».

Ο κ. Παναγιώτης Κουράκος με τη στάση και το παράδειγμά του δείχνει τη σημασία της αναδοχής. Ο ίδιος, πριν 30 χρόνια, πέρασε έξω από το Ορφανοτροφείο στην Πεντέλη. «Μου τράβηξαν την προσοχή κάποια παιδάκια που κάπνιζαν απέξω. Μίλησα με τους ανθρώπους εκεί και μου είπαν ότι είναι δύο παιδάκια που δεν τα είδε κανείς. Την επόμενη μέρα ήρθε ο Χρήστος σπίτι. Και έμεινε για πάντα» είπε συγκινημένος.

«Η αναδοχή δεν είναι θυσία» είπε. «Λένε κάποιοι ότι ‘’θα μεγαλώσουμε ένα παιδί και θα μας το πάρουν’’. Μα και τα παιδιά μας δεν μας ανήκουν» πρόσθεσε με νόημα.

«Σε λίγους μήνες γεννήθηκε και ο βιολογικός μου γιος, ο Νίκος. Και αμέσως οι δύο τους έγιναν αχώριστοι, πακέτο» δήλωσε περήφανος για τα παιδιά του.

Παράλληλα, ο κ. Κουράκος έκανε λόγο ότι ο ιδρυματισμός προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας. «Η έλλειψη αγκαλιάς μπορεί να οδηγήσει μέχρι και σε θάνατο τα παιδιά».

Ακόμα, αποκαλύπτει ότι βίωσε πολύ ρατσισμό για το γεγονός ότι ήταν ανάδοχος γονέας. «Είχα ακούσει τα χίλια μύρια για το συγκεκριμένο θέμα» παραδέχεται.

«Είτε το παιδί μείνει λίγο είτε πολύ είναι δική του επιλογή. Το τι θα γίνει αύριο δεν το ξέρει κανείς. Ας μείνουμε στην ικανοποίηση που παίρνουμε όταν λύνουμε τα προβλήματα των παιδιών μου» κατέληξε με νόημα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook