Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του μικρού αγοριού

Απαρηγόρητοι είναι οι συγγενείς του 18 μηνών βρέφους που βρήκε φριχτό θάνατο όταν έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο. Το παιδάκι διέφυγε της προσοχής των παππούδων του και έπεσε σε ανοιχτό φρεάτιο αποχέτευσης.

«Κάθε μέρα το μωρό ήταν στο σπίτι μας»» ήταν τα μοναδικά λόγια που κατάφερε να πει η γυναίκα για τις τελευταίες στιγμές που οδήγησαν στο τραγικό συμβάν..

Με τον πόνο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο της, προσπαθεί ακόμα να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Να βρει ή ίδια δύναμη αλλά και να δώσει κουράγιο στην κόρη και στον γαμπρό της, οι οποίοι δεν μπορούν να πιστέψουν τι τους βρήκε.

Η γιαγιά του 18 μηνών παιδιού, συγκλονίζει με την περιγραφή της, μιλώντας στο Star. «Άδικα πήρα αμαρτία. Τον ψάχναμε, φάγαμε τους δρόμους με το αυτοκίνητο, με τα ποδήλατα, με τα μηχανάκια να το ψάχνουμε, πουθενά. Μόνο μία γειτόνισσα από εδώ είπε την αλήθεια, λέει: ‘αν έπεσε μέσα στο βόθρο πάει το παιδί’», ενώ αναφέρει ότι αρχικά η ίδια θεώρησε ότι το παιδί έπεσε θύμα αρπαγής.

«Έπαιζε με τον παππού προς τα εκεί και πήγε μέσα στον βόθρο, στον μπαξέ, μόνο του. και έπεσε μέσα στον βόθρο και έγινε αυτό που έγινε», αναφέρει η γιαγιά του αγοριού.

Για το τραγικό δυστύχημα μίλησε και μία ξαδέρφη της η οποία από την πρώτη στιγμή έσπευσε στο σπίτι της οικογένειας προκειμένου να συμπαρασταθεί στους συγγενείς. «Ήταν ένα τραγικό ατύχημα το οποίο συνέβη ξαφνικά. Δεν το περίμενε κανείς. Ξαφνικά το παιδί έφυγε μπροστά από τα μάτια τους. Έφυγε από την προσοχή τους. Συνέχεια ήταν μπροστά στα πόδια του παππού και της γιαγιάς του».

Υπενθυμίζεται η μητέρα του το είχε αφήσει για λίγο στον παππού και στη γιαγιά και κάποια στιγμή που μάλλον ξέφυγε από την προσοχή τους, το παιδάκι έπεσε μέσα στο φρεάτιο, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Υπήρξε εισαγγελική παρέμβαση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια για τον θάνατό του. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1, το φρεάτιο βρίσκεται ακριβώς στην αυλή του σπιτιού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook