Προκλητικός εμφανίστηκε για άλλη μια φορά on camera, ο προπονητής που κατηγορείται για τον βιασμό 11χρονης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας.

Ο ίδιος επιρρίπτει την ευθύνη των πράξεων του, στην οικογένεια της αθλήτριας και στην οικογένεια της, ενώ αρνείται τον βιασμό.

«Να συνεχίσεις αυτό που κάνεις, και την καταγγελία. Να με κοιτάξεις όμως στα μάτια και θέλω να σκεφτείς, το ήθελες ή δεν το ήθελες. Σου είχα τάξει γάμο και το γούσταρες ή δεν το γούσταρες;», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, δήλωσε πως είχε σχέση με το παιδί, ενώ δεν αρνήθηκε πως ήρθαν σε ερωτική επαφή.

«Δεν ήταν πλατωνική, σαφώς υπάρχει επαφή και δεν είναι μόνο μία φορά. Τα είχαμε και την ήθελα και θα την παντρευόμουν», δήλωσε ο ίδιος.

“Δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ το γνώριζα”.

Στη συνέχεια, ο προπονητής ανέφερε πως «δεν αμφιβάλλω ότι θα δικαστώ και θα τιμωρηθώ το γνώριζα. Δεν είπα ότι δεν το έκανα. Δεν αισθάνομαι βιαστής, την αγαπάω ακόμα, κι αν καταλήξω στη φυλακή για πάρτη της να καταλήξω στη φυλακή. Να σκεφτεί με ήθελε ή δεν με ήθελε».

«Ήταν αμοιβαίο, έπαιρνα πάρα πολλά. Δεν με ένοιαζε να σταθώ στα νούμερα, ήξερα ότι στα 16 της θα την πάρω», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Ακολουθεί το απόσπασμα από το MEGA TV:

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook