Σύμφωνα με τις κατηγορίες, ο 44χρονος προσφέρθηκε να πάει την 15χρονη στους φίλους της στον Βόλο και στη διάρκεια του ταξιδιού τη βίασε

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία της 15χρονης από την Λιβαδειά, η οποία έπεσε θύμα βιασμού ενός 44χρονου άνδρα.

Η έφηβη αναφέρθηκε με λεπτομέρειες σε όσα φρικιαστικά έζησε στα χέρια του άντρα που βρίσκεται αντιμέτωπος με την κατηγορία του βιασμού ανηλίκου, ο οποίος έχει κατηγορηθεί για υπόθεση βιασμού και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με τα όσα κατέθεσε στις αρχές, όλα ξεκίνησαν όταν έγραψε μια δημοσίευση στο Facebook αναζητώντας μεταφορικό μέσο για τον Βόλο θέλοντας να συναντήσει το αγόρι της.

«Ήθελα να δω τον φίλο μου ο οποίος μετακόμισε στον Βόλο μαζί με την οικογένειά μου. Το έγραψα στον λογαριασμό μου στο διαδίκτυο. Τότε εκείνος προσφέρθηκε να με μεταφέρει στον Βόλο από τη Λιβαδειά και να με βοηθήσει να δω τον φίλο μου. Μου είπε πως ήταν φίλος των γονέων μου και τον πίστεψα», ανέφερε.

Ο 44χρονος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη της 15χρονης και την προέτρεψε να μην αναφέρει τίποτα στους γονείς της για την κοπάνα που έκανε από το σχολείο.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς τον Βόλο, σταμάτησε σε μια ερημική τοποθεσία και, σύμφωνα με την ανήλικη, τη βίασε, ενώ στη συνέχεια την απειλούσε να μη μιλήσει σε κανέναν.

«Είχα σχολείο εκείνη την ημέρα και μου είπε πως δεν θα το πούμε στους γονείς μου. Μου είπε ότι θα με πήγαινε πρωί και θα γυρνούσαμε βράδυ. Σταμάτησε το αυτοκίνητο στην Τιθορέα έξω από τη Λιβαδειά σε έναν χωματόδρομο και με βίασε. Με απείλησε εκείνη τη στιγμή να μην πω τίποτα στους γονείς μου. Και στην επιστροφή μου είπε πάλι να μην πω τίποτα στους δικούς μου».

Ο 44χρονος συνελήφθη ύστερα από καταγγελία της 15χρονης στο αστυνομικό τμήμα της Λιβαδειάς, ενώ από το αρχείο της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι ο κατηγορούμενος στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για απόπειρα βιασμού από κοινού με τον αδερφό του αλλά και για ενδοοικογενειακή βία.

Στο αυτοκίνητο του 44χρονου βρέθηκε το DNA της 15χρονης, ενώ αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης της ανήλικης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook