Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι η επιλογή του σπιτιού στα Γλυκά Νερά μόνο τυχαία δεν ήταν από τους δράστες της ληστείας και της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN κομβικό σημείο των ερευνών είναι να βρεθεί το άτομο που έδωσε τις πληροφορίες ότι ο πιλότος και η 20χρονη Καρολάιν θα αγόραζαν οικόπεδο για να χτίσουν το σπιτικό τους και είχαν πάρει χρήματα από την Τράπεζα, που πιθανότατα βρίσκονταν στο σπίτι των Γλυκών Νερών.

Ο πληροφοριοδότης που αναζητείται μπορεί να έδωσε τις πληροφορίες από δόλο είτε από αμέλεια χωρίς να μπορεί να φανταστεί τα όσα τραγικά διαδραματίστηκαν στη συνέχεια.

Ένα δεύτερο και πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι ο ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, υπάρχει και μία λίστα 10- 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.

Στη σοφίτα του σπιτιού έχουν βρεθεί «ορφανά» DNA, τα οποία παραμένουν αναξιοποίητα και λανθάνοντα προς το παρόν.

Επίσης, οι αρχές αναζητούν τρία ύποπτα αυτοκίνητα, ενώ εξετάζονται διαρροές πληροφοριών από την φερόμενη ως ψυχολόγο της Καρολάιν.

Εξετάζεται, επιπλέον, η ληστεία στο σπίτι του εκπαιδευτή του 33χρονου που φαίνεται να έχει όμοια χαρακτηριστικά.

Ο εκπαιδευτής του 33χρονου πιλότου, συζύγου της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε πως το βράδυ της 17ης Ιουλίου 2018 ο ίδιος με τη σύζυγό του έπεσαν θύμα παρόμοιας ληστείας.

«Ο τρόπος δράσης είναι ακριβώς ο ίδιος. Με τη διαφορά ότι σε εμένα μπήκαν κρατώντας γκλοπ, ενώ στο Μπάμπη πήγαν με πιστόλια.»

Ο άτυχος άνδρας ήταν στο σπίτι του στο Αλεποχώρι μαζί με τη σύζυγό του όταν εισέβαλαν οι τρεις ληστές.

Σύμφωνα πάντα με τον ΣΚΑΙ, οι δυο φίλοι και πιλότοι διαπίστωσαν τα κοινά στοιχεία στην περιγραφή, κυρίως του αρχηγού. Είχε ύψος γύρω στο 1.70, εύσωμος με κοντό λαιμό και στρογγυλό πρόσωπο και μελιά μάτια.

«Τους δύο συνεργούς του τους έβγαλα σχεδόν έξω από το σπίτι ενώ ο αρχηγός , ο οποίος πρέπει να είναι πολύ θρασύδειλος, είχε επιτεθεί στη γυναίκα μου όπως επιτέθηκε στην Καρολάιν και στη συνέχεια, αφού την εξουδετέρωσε ήρθε από πίσω μου και με απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι με εξουδετέρωσε και εμένα κι έπεσα αναίσθητος», αποκάλυψε.

Το ζευγάρι σώθηκε από καθαρή τύχη, καθώς οι ληστές διψούσαν για αίμα και ήταν έτοιμοι για όλα.

Δείτε εδώ τη μαρτυρία της συζύγου του εκπαιδευτή

Και οι τρεις δράστες των δύο ληστειών, ήταν ηλικίας περίπου 35 χρόνων, ενώ δεν άφησαν αποτυπώματα και ίχνη DNA και στα δυο σπίτια.

Ο σύζυγος της άτυχης Καρολάιν συζήτησε με τον εκπαιδευτή του για τα κοινά των δύο ληστειών και δεν θεωρούν τυχαίο το γεγονός πως και οι δύο τους δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο Μεγάρων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook