Γλυκά Νερά: Αλβανικά μιλούσαν οι δράστες της δολοφονίας της Κάρολάϊν
Ο σύζυγος της 20χρονης Καρολάιν που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά αναγνώρισε τη γλώσσα που μιλούσαν οι δράστες της στυγερής δολοφονίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, οι δράστες της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά φέρονται να είναι αλβανικής καταγωγής.
Νέα στοιχεία για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την 20χρονη Καρολάιν, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.
Με βάση τα όσα έχει καταθέσει ο σύζυγος της Καρολάιν στις Αρχές, άκουσε τους δολοφόνους της να μιλούν σε ξένη γλώσσα.
Έπειτα από προσπάθειες και του ιδίου αλλά και των Αρχών, ο 32χρονος πιλότος κατάφερε να πιστοποιήσει ότι πρόκειται για αλβανικά.
Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, στο σπίτι όπου δολοφονήθηκε η Καρολάιν, ενώ βρισκόταν δίπλα στο βρέφος της, έχει βρεθεί, ακόμη, αποτύπωμα παπουτσιού που ανήκει σε έναν από τους δράστες και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας.
Στο μικροσκόπιο η επίθεση στο Αλεποχώρι
Στο μικροσκόπιο των Αρχών, για την ταυτοποίηση των δραστών της δολοφονίας στα Γλυκά Νερά, έχουν μπει ληστρικές επιθέσεις που έγιναν στο παρελθόν, και χρησιμοποιήθηκε παρόμοια μεθοδολογία.
Παρόμοια ληστεία με αυτή των Γλυκών Νερών είχε σημειωθεί πριν από τρία χρόνια στο Αλεποχώρι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1. Οι δράστες τότε είχαν ακινητοποιήσει ένα ζευγάρι. Ο άνδρας ήταν ο εκπαιδευτής του συζύγου της Καρολάιν. Οι δράστες ήταν τόσο βίαιοι που ενώ είχαν πάρει τα χρήματα βασάνισαν το ζευγάρι ζητώντας επίμονα κι άλλα λεφτά και κοσμήματα.
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών εξετάζουν και άλλες επιθέσεις που έχουν κοινά χαρακτηριστικά, ευελπιστώντας να ανακαλύψουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στους δράστες.
Στα ίχνη του ενός δράστη
Με βάση και το γεγονός ότι πλέον ξέρουν την υπηκοότητα των δραστών, οι αρχές βρίσκονται ακόμα πιο κοντά στην ταυτοποίησή τους.
Ήδη είναι ζήτημα χρόνου η ταυτοποίηση του «αρχηγού» της συμμορίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ, ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της άτυχης Καρολάιν, είδε 150 φωτογραφίες σεσημασμένων. Ένα άτομο φαίνεται ότι έχει μεγαλύτερο ποσοστό αναγνώρισης από τον ίδιο. Παράλληλα, υπάρχει και μία λίστα 15 υπόπτων με μικρότερες ομοιότητες με τους δράστες.
Μέσα στον κύκλο των 10-15 υπόπτων που έχει σχηματίσει η ΕΛ.ΑΣ., ένας από αυτούς φαίνεται ότι ταιριάζει περισσότερο με την περιγραφή που έχει δώσει ο πιλότος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμαρχος Χερσονήσου: Καταγγέλλει φέσια από κλήσεις παραβάσεων νοικιασμένων ΙΧ από ξένους τουρίστες – Τι προτείνει
- Θρίαμβος του «εφτάψυχου» ΟΦΗ, κατέκτησε και το Super Cup νικώντας στα πέναλτι την ΑΕΚ – H απονομή του τροπαίου στους Κρητικούς και τα high lights του αγώνα (βίντεο)
- Ολική έκλειψη ηλίου: Σκοτείνιασε ο ουρανός σε περιοχές της Ισπανίας και της Ισλανδίας – Εντυπωσιακά πλάνα από το σπάνιο φαινόμενο (Εικόνες & Βίντεο)
- Γενέθλια για τη Μιράντα Πατέρα: Οι ευχές και οι throwback φωτογραφίες με τις κόρες της Αλεξάνδρα και Νταίζη Νίκα
- «Αμφιβάλλω αν μπορώ να συνεχίσω το ποδόσφαιρο χωρίς εσένα»: Το συγκινητικό γράμμα του Μέσι στον πατέρα του
- Τραγωδία στην Κίμωλο: Θάνατος 17χρονου από ηλεκτροπληξία – Στο μικροσκόπιο ο θερμοσίφωνας και η ηλεκτρολογική εγκατάσταση
- Όλα τα φαρμακεία οφείλουν να δέχονται συνταγές του ΕΔΟΕΑΠ
- Θεσσαλονίκη: Βίντεο – ντοκουμέντο με τον 59χρονο πυρομανή που κατηγορείται ότι έβαλε 6 πυρκαγιές μέσα σε 4 μέρες στη Σίνδο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook