Αναβολή στη υπόθεση της 33χρονης μέχρι να συγκεντρωθούν περισσότερα στοιχεία.

Την αναβολή του Αυτοφώρου για τις 22 Ιουνίου αποφάσισε το δικαστήριο για την 33χρονη που συνελήφθη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου μετά το σοβαρό ενδοοικογενειακό επεισόδιο, κατά το οποίο η ίδια έδειρε άγρια το 6χρονο αγοράκι της με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει το LamiaReport, το δικαστήριο αποφάσισε την αναβολή της υπόθεσης προκειμένου να συγκεντρώσει περισσότερα στοιχεία στη διάθεσή του. Συγκεκριμένα, το δικαστήριο ζήτησε να λάβει πλήρη παιδιατρικό έλεγχο και παιδοψυχιατρική έκθεση, καθώς και κατάθεση από την πλευρά του πατέρα, ο οποίος τη στιγμή του ξυλοδαρμού βρισκόταν στην Αθήνα.

Στο Δικαστήριο βρέθηκαν επίσης ως μάρτυρες η γιαγιά του παιδιού και ο αδερφός του πατέρα του. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο τελευταίος είναι δίπλα στον 6χρονο γιο του, τη στιγμή που το αγοράκι εξακολουθεί να νοσηλεύεται -εκτός κινδύνου- στο Νοσοκομείο Παίδων.

Παράλληλα ,το δικαστήριο έθεσε ως περιοριστικό όρο, το αγοράκι, “προς το συμφέρον του” όπως τονίστηκε, να φιλοξενηθεί προσωρινά από το “Χαμόγελο του Παιδιού” μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του LamiaReport την ώρα του άγριου ξυλοδαρμού, τα περισσότερα μέλη της οικογένειας έλειπαν από το σπίτι. Αυτό που “εξαγρίωσε” τη μητέρα ήταν ότι το 6χρονο αγοράκι τσακώθηκε με τη μικρότερη αδελφούλα του. Τότε η 33χρονη μητέρα άρχισε να το χτυπά στο πρόσωπο.

Όπως αναφέρει το τοπικό μέσο, η μητέρα έριξε κάτω το παιδί και αυτή από πάνω συνέχισε αν το χτυπάει με απίστευτη αγριότητα. Τα ουρλιαχτά του μικρού παιδιού σήκωσαν στο πόδι όλη τη γειτονιά, ενώ το παιδάκι έσωσε η 13χρονη ξαδελφούλα του, που μένει στο ίδιο σπίτι, και με αυτοθυσία έτρεξε και κατάφερε να πάρει το εξάχρονο αγοράκι από τα χέρια της μητέρας που ήταν εκτός εαυτού.

Οι περίοικοι που ήδη είχαν ενημερώσει την αστυνομία κάλεσαν και το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε το αγοράκι για να το μεταφέρει στα επείγοντα του ΓΝ Λαμίας και στη συνέχεια στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook