Στα ίχνη του ενός από τους δράστες της άγριας ληστείας στα Γλυκά Νερά και της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν βρίσκεται η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε το STAR oι αστυνομικοί φαίνεται ότι έχουν επικεντρωθεί σε ένα συγκεκριμένο άτομο, αλβανικής καταγωγής, που φέρεται να είναι ο αρχηγός της συμμορίας. Περιγράφεται ως «ξανθός, κοντοκουρεμένος, γεροδεμένος, γύρω στο 1,70. Μισεί τις γυναίκες, τις οποίες κακοποιεί βάναυσα και δεν διστάζει να φτάσει ακόμη και στο έγκλημα».

Οι αστυνομικοί, έχουν αξιοποιήσει τις πληροφορίες και τα χαρακτηριστικά του σκληρού κακοποιού από την περιγραφή που έδωσε ο 32χρονος πιλότος.

Με βάση το σκίτσο που έχουν στα χέρια τους από την κατάθεση του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάϊν και τη σύγκριση στη βάση δεδομένων που διατηρούν, έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τους κακοποιούς που φέρουν ομοιότητες με τους δράστες τις στυγερής δολοφονίας.

Επίσης ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι η περιγραφή του «ξανθού» ταιριάζει πάρα πολύ με τον κακοποιό που πριν από τρία χρόνια είχε ληστέψει τον εκπαιδευτή του 32χρονου πιλότου, συζύγου της Καρολάιν στο Αλεποχώρι.
Αν είναι το ίδιο άτομο, τότε σίγουρα υπάρχει ενδιάμεσος κρίκος, μεταξύ θυμάτων και συμμορίας και μάλιστα αυτό το πρόσωπο πιθανότατα έχει πληροφόρηση ακόμη και μέσα από το αεροδρόμιο.

Υπάρχει επίσης ένα ακόμη πρόσωπο που αναζητείται από την αστυνομία, ακούει στο όνομα «Γιάννης» και συνεργάζεται με τη σπείρα.

Στα στοιχεία υπάρχει επίσης ένα αποτύπωμα παπουτσιού στο μικρό τοιχίο, ακριβώς δίπλα από το παράθυρο όπου εισέβαλαν οι ληστές. Φαίνεται να είναι παπούτσι με τράκτορες, σαν κι αυτά που χρησιμοποιούν οι ορειβάτες στις αναβάσεις, ιδιαίτερα ελαστικό και ελαφρύ.

Τα στοιχεία θεωρούνται αρκετά ενώ σημαντική είναι και η επικήρυξη των 300.000 ευρώ, που αποτελεί ένα πολύ καλό κίνητρο για να ανοίξουν τα στόματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook