Οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ

Στην προσαγωγή τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία το βράδυ της Τρίτης, για τη μαφιόζικη δολοφονία της συζύγου του  επιχειρηματία που επίσης  εκτελέστηκε πριν ένα μήνα  στη Ζάκυνθο.

Οι συλλήψεις των τριών πραγματοποιήθηκαν σε Ζάκυνθο, Πύργο και Αθήνα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες προσήχθησαν και δύο ακόμη άτομα.

Μάλιστα, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας απότακτος αστυνομικός ο οποίος πρόσφατα αποφυλακίστηκε αφού εξέτισε ποινή για ληστεία με λεία 500.000 ευρώ σε βάρος του σημερινού Δημάρχου Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το imerazante.gr, εμπειρα στελέχη της ελληνικής αστυνομίας, από την κεντρική διοίκηση, λειτουργώντας υπό άκρα μυστικότητα, αξιοποιώντας όλες τις πληροφορίες που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν τελικά να προχωρήσουν σε αυτές τις συλλήψεις μετά από επιχείρηση που έγινε σε όλο το νησί την περασμένη νύχτα.

Μετά την οργανωμένη επιχείρηση, οι συλληφθέντες μέσα στη νύχτα, μεταφέρθηκαν με σκάφος του λιμενικού στην Κυλλήνη και από εκεί, κατευθείαν στη ΓΑΔΑ.

Υπενθυμίζεται ότι ο επιχειρηματίας έπεσε πρόσφατα νεκρός μετά από μαφιόζικη εκτέλεση ενώ η γυναίκα του είχε δολοφονηθεί πέρσι το καλοκαίρι σε μία παρόμοια επίθεση, κατά την οποία είχε τραυματιστεί και εκείνος σοβαρά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook