Στη φυλακή οδηγούνται οι τέσσερις κατηγορούμενοι ως μέλη ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, που φέρεται να διακινούσε ναρκωτικά στη Μύκονο.

Μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι, αν και οι ίδιοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι οι κατασχεθείσες ποσότητες ήταν «προς ιδίαν χρήση».

«Έχουμε εμπιστοσύνη ότι η Δικαιοσύνη στην πορεία θα κρίνει με αμεροληψία την υπόθεση στις πραγματικές της διαστάσεις. Οι συνθήκες άρτου και θεάματος, συλλήψεων με drone και υπερβολές ως προς τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης καταλαβαίνετε ότι καταπατάται το τεκμήριο της αθωότητας και θα πρέπει αυτό όλους να μας απασχολεί» δήλωσε ο δικηγόρος δυο εκ των κατηγορουμένων Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας

Αρχηγός της συμμορίας φαίνεται πως είναι ένας σκληρός κακοποιός που είχε αποφυλακιστεί αν και είχε συνολικές ποινές 47 χρόνων κάθειρξης.

Η σπείρα εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία και το Λιμενικό έπειτα από μία καλά οργανωμένη επιχείρηση όπου χρησιμοποιήθηκε και drone ούτως ώστε να μην υπάρχει περιθώριο διαφυγής για τα μέλη της.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η δράση της οργάνωσης αρχίζει από τον Οκτώβριο του 2020 και προέβαινε στη κατ’ εξακολούθηση διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης σε Αττική και Μύκονο. Ως προς τον τρόπο δράσης, τα μέλη της μεριμνούσαν για την αγορά, μεταφορά και εισαγωγή ποσοτήτων κοκαΐνης από ευρωπαϊκή χώρα, την Ολλανδία, τις οποίες αποθήκευαν σε χώρους που διατηρούσαν τα μέλη της ομάδας στο κέντρο της Αθήνας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook