Ανατριχιαστικές οι περιγραφές κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο της Φλώρινας

Στη δυσάρεστη θέση να αναβιώσουν τα όσα πέρασαν μετά την επίθεση με τσεκούρι στη ΔΟΥ Κοζάνης βρέθηκαν τα θύματα, κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας στο δικαστήριο της Φλώρινας.

Η δίκη άρχισε σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Φλώρινας όπου μεταφέρθηκε υπό δρακόντεια μέτρα ο 45χρονος δράστης.
Πρώτος κλήθηκε για κατάθεση ο κουνιάδος του 56χρονου, ο οποίος πέθανε μετά από μήνες νοσηλείας. Σημειώνεται πως ακόμη δύο υπάλληλοι, είχαν τραυματιστεί σοβαρά μετά την επίθεση.

Ο μάρτυρας σημείωσε πως ο 56χρονος δεν είχε καμία διαφορά με τον δράστη, ενώ σημείωσε πως ο 15χρονος γιος του δράστη και η σύζυγός του, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και τούς ήταν αδύνατο να προσέλθουν στη δίκη και να βρεθούν ενώπιον του 45χρονου.

Σοκάρουν τα θύματα

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδει η ΕΡΤ, ραγίζει καρδιές η μαρτυρία μίας εκ των γυναικών που τραυματίστηκε σοβαρά από τον 45χρονο, χάνοντας το μάτι της.

«Δεν είδα αρχικά το τσεκούρι γιατί ήμουν σκυμμένη. Άκουσα έναν θόρυβο και σηκώνοντας το κεφάλι είδα τον 56χρονο συνάδελφο με σκισμένο το κεφάλι. Τότε εκείνος είπε “Εγώ είμαι τρελός θα σας σκοτώσω όλους εδώ μέσα” και ήρθε προς το μέρος μου χτυπώντας με στο μάτι το οποίο έχασα. Θυμάμαι τη μυρωδιά του αίματος και τα χέρια μου να γλιστράνε από το αίμα» είπε.
Σε αυτό το σημείο έκανε παρέμβαση ο δράστης, ο οποίος τόνισε: «Δεν είπα ότι είμαι τρελός και θα σας σκοτώσω όλους. Αυτά κάποιος την έχει δασκαλέψει να τα πει. Δύο ανθρώπους χτύπησα γιατί καταστρέψατε πολλούς ανθρώπους εσείς εκεί στην εφορία». «Μου έκανε εντύπωση η αποφασιστικότητά της να ζήσει γι’ αυτό σταμάτησα να τη χτυπάω».

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η κατάθεση μιας άλλης υπάλληλου η οποία επίσης τραυματίστηκε σοβαρά. «Δέχθηκα πολλά χτυπήματα, στην πλάτη το πρώτο και έπειτα στο κεφάλι. Με έριξε κάτω και προσπαθούσα να πολεμήσω για τη ζωή μου, του έπιασα τη λαβή από το τσεκούρι. Τότε ήρθε ο προϊστάμενος και τον έπιασε, και εγώ με όση δύναμη είχα σηκώθηκα να φύγω. Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να μην τον ξαναδώ μπροστά μου».

Ο δράστης παρενέβη και πάλι αναφέροντας: «Μου έκανε εντύπωση η αποφασιστικότητά της να ζήσει γι’ αυτό σταμάτησα να τη χτυπάω».
Η καθαρίστρια της ΔΟΥ είπε ότι είδε το δράστη να χτυπάει και αμέσως έφυγε και πήρε τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ, για το 45χρονο σημείωσε πως έμεναν στην ίδια πολυκατοικία.

«Ήξερα από συζητήσεις της γειτονιάς ότι ήρθε από την Αθήνα και έμεινε άνεργος. Δεν είχε δώσει δικαίωμα στη γειτονιά, στο μπαλκόνι καθόταν και έπαιζε με τον υπολογιστή του” σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook