Συναγερμός έχει σημάνει στην Αστυνομία από τα στοιχεία που βρέθηκαν στην Ηλεία και εξετάζεται αν συνδέονται με την μαφιόζικη εκτέλεση του επιχειρηματία στη Ζάκυνθο

Σε έρευνες αστυνομικών σε χωριό του Πύργου, σύμφωνα με το ilialive.gr σε μια κατοικία και ένα εξοχικό βρέθηκαν δύο όπλα τύπου καλάσνικοφ, ένα αυτοκίνητο και μια μηχανή που ήταν κλεμμένα. Τα δύο σπίτια στα οποία βρέθηκαν τα όπλα και τα κλεμμένα οχήματα είναι ιδιοκτησίας συγγενών του 39χρονου που προφυλακίστηκε προχτές κατηγορούμενος για τη δολοφονία του επιχειρηματία Νίμη Κορφιάτη πρίν δύο χρόνια στη Ζάκυνθο.

Ο θάνατος της συζύγου του επιχειρηματία ήταν για τους κακοποιούς «παράπλευρη απώλεια» καθώς στόχος ήταν εκείνος , ο οποίος τότε είχε τραυματιστεί βαριά αλλά επέζησε.

Ο επιχειρηματίας Ντίμης Κορφιάτης τελικά δολοφονήθηκε πριν δύο μήνες στην Ζάκυνθο με ένα μαφιόζικο χτύπημα.

Ο 39χρονος που προφυλακίστηκε για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία είναι συγκατηγορούμενος με άλλα 6 άτομα, ανάμεσα τους ένας απόστρατος αξιωματικός της Αστυνομίας και δύο σωματοφύλακες στη φρουρά εφοπλιστή. Όλοι οι κατηγορούμενοι αρνούνται την εμπλοκή τους.

Ωστόσο τα νέα ευρήματα στην Ηλεία δίνουν νέα ώθηση στις έρευνες για τη λεγόμενη «μαφία της Ζακύνθου» , θύματα της οποίας υπήρξαν ο επιχειρηματίας και η σύζυγος του.

Τα όπλα που βρέθηκαν στην Ηλεία έχουν σταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Αστυνομίας και εξετάζεται αν έχουν μέχρι τώρα χρησιμοποιηθεί σε εγκληματικές ενέργειες.

Το γεγονός ωστόσο ότι και τα δύο οχήματα ήταν επισκευασμένα και γεμάτα από καύσιμα, προκαλεί ερωτηματικά για το αν αυτά είχαν ήδη κινηθεί πρόσφατα ή αν ετοιμάζονταν και για κάποια άλλη εγκληματική δραστηριότητα, είτε στον Πύργο είτε σε κάποια άλλη κοντινή περιοχή.

Κλιμάκιο Ανώτερων Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. έκανε νέα έφοδο σήμερα και στα δύο σπίτια και σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθεί να εξακριβώσει αν τα παραπάνω ευρήματα έχουν σχέση με το περιστατικό στη Ζάκυνθο ή αν πρόκειται για την προετοιμασία μιας νέας “επιχείρησης” εκπλήρωσης “συμβολαίου θανάτου” και ξεκαθαρίσματος λογαριασμών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook