Σέριφος: Απειλή για βόμβα στο SpeedRunner 3 – Εκκενώθηκε το πλοίο

Το πλοίο έδεσε στη Σέριφο και κατέβασε τους επιβάτες.
Αναστάτωση και ανησυχία επικράτησε στο πλοίο SPEEDRUNNER 3 έπειτα από καταγγελία για βόμβα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το λιμενικό, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για ύπαρξη βόμβας στο πλοίο, με αποτέλεσμα να δέσει στη Σέριφο και να κατεβάσει τους επιβάτες.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ελέγχου του πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μήλος – Σίφνος – Σέριφος – Πειραιάς.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
- Στέφανος Τσιτσιπάς – Πάουλα Μπαντόσα: «Περάσαμε ωραία με το black out στην Ισπανία, δεν έχω σχέδια για γάμο» (βίντεο)
- Ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την Άντζελα Δημητρίου, στο «AfterDark» – Κυριακή, 4 Μαΐου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook