Σέριφος: Απειλή για βόμβα στο SpeedRunner 3 – Εκκενώθηκε το πλοίο
Το πλοίο έδεσε στη Σέριφο και κατέβασε τους επιβάτες.
Αναστάτωση και ανησυχία επικράτησε στο πλοίο SPEEDRUNNER 3 έπειτα από καταγγελία για βόμβα, όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας.
Σύμφωνα με το λιμενικό, υπήρξε ανώνυμη καταγγελία για ύπαρξη βόμβας στο πλοίο, με αποτέλεσμα να δέσει στη Σέριφο και να κατεβάσει τους επιβάτες.
Αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη είναι η διαδικασία ελέγχου του πλοίου, που εκτελούσε το δρομολόγιο Μήλος – Σίφνος – Σέριφος – Πειραιάς.
Ολες οι Ειδήσεις
Ειδήσεις
Top Stories
- Η ΕΡΤ δυναμικά στο 28ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης – Από 5 έως 15 Μαρτίου 2026
- Έκλεισε ο Πανάγιος Τάφος για λόγους ασφαλείας μετά τις συνεχείς ιρανικές επιθέσεις
- Ο ΠΑΟΚ έβαλε τέσσερα γκολ στην Κηφισιά και δημιούργησε τριπλή ισοβαθμία στην κορυφή
- Ο Δένδιας διαψεύδει τον Κουτσούμπα για τα drones στη Σούδα: Δεν έχουμε καμία τέτοια πληροφόρηση, έχουμε λάβει τα μέτρα μας (βίντεο)
- Επιμένει ο Κουτσούμπας: «Από τα 4 drones τα δύο στόχευαν τις βρετανικές βάσεις στην Κύπρο και τα άλλα δύο τη Σούδα» (βίντεο)
- Παναθηναϊκός – ΟΦΗ 4-1: Τεσσάρα και… τετράδα με κεκτημένη ταχύτητα!
- Ελάινα Πούλος: Το δημόσιο ευχαριστώ στον ερμηνευτή Νίκο Ευθυμιάδη και στους ομογενείς του Tarpon Springs για το sold out Greek Night στη Φλόριντα (εικόνες + βίντεο)
- Επικό βίντεο: Η Δέσποινα Βανδή γυμνάζει τον Γιάννη Κατινάκη που δείχνει να ζορίζεται!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook