Συνεχίζονται οι ανακρίσεις των επτά συλληφθέντων για τη δολοφονική επίθεση κατά της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, τον περασμένο Ιούνιο στη Ζάκυνθο.

Μέχρι στιγμής  για τη δολοφονία της συζύγου του επιχειρηματία Ντόμη Κορφιάτη στη Ζάκυνθο, έχουν προφυλακιστεί τρεις από τους συλληφθέντες: Ο 39χρονος φερόμενος ως εκτελεστής της 37χρονης, ο 38χρονος φερόμενος ως οδηγός της μοτοσικλέτας που χρησιμοποίησαν οι δράστες κατά την επίθεση στο ζεύγος Κορφιάτη και ο φερόμενος ως οδηγός του σκάφους που τους μετέφερε εκτός Ζακύνθου.

Το απόγευμα σήμερα παραδόθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Ζακύνθου η 27χρονη φερόμενη ως «τσιλιαδόρος» στην υπόθεση της δολοφονίας της Χριστίνας Κλουτσινιώτη, συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη, τον περασμένο Ιούνιο.

Πρόκειται για τη σύντροφο του οδηγού της μοτοσικλέτας και φερόμενου ως ενός εκ των δύο φυσικών αυτουργών της δολοφονίας της συζύγου του Ντιμη Κορφιάτη.

H γυναίκα που φέρεται να είχε ρόλο τσιλιαδόρου και να παρακολουθούσε την μηχανή που επέβαινε το ζευγάρι με ένα μαύρο Smart, ήταν καταζητούμενη, κρυβόταν όλες αυτές τις ημέρες όμως σήμερα πήρε την αποφαση να παραδοθεί

Το χρονικό

Η δολοφονία της 37χρονης, είχε γίνει στις 9 Ιουνίου του 2020, όταν δυο άτομα σε μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν τον 53χρονο Κορφιάτη  αλλά οι σφαίρες τραυμάτισαν θανάσιμα τη σύζυγο του , ενώ κι εκείνος είχε τραυματιστεί αλλά επέζησε.

Το συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του Ντίμη Κορφιάτη εκτελέστηκε τελικά  από τους κακοποιούς, 11 μήνες μετα τη δολοφονία της συζύγου του,  τον περασμένο μήνα όταν τον πυροβόλησαν και τον σκότωσαν  στο κέντρο της Ζακύνθου μέσα σε ένα λογιστικό γραφείο.

Φαίνεται πως δυο άτομα μετάφεραν το φουσκωτό σκάφος ενός εφοπλιστή (ο οποίος αναζητείται από την αστυνομία) από την Αθήνα στο Πύργο Ηλείας. Εκεί το σκάφος κρύφτηκε σε αποθήκη ξυλείας. Οι δύο ύποπτοι που φαίνεται να το έκρυψαν, έχουν συλληφθεί.

Στη συνέχεια, με το σκάφος οι 2 δολοφόνοι φαίνεται πως πήγαν στην Ζάκυνθο, όπου τους περίμεναν άλλα 2 άτομα, και αμέσως ξεκίνησαν να αναζητούν τον Κορφιάτη για να τον εκτελέσουν. Αμέσως μετά την δολοφονία, οι 2 φέρεται να επιβιβάσθηκαν στο ίδιο φουσκωτό και έφυγαν…

Έξι από τους κατηγορουμένους έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν για διάφορα ποινικά αδικήματα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook