Ο ιερέας ζητούσε από την ανήλικη να εγκαταλείψει την οικογένεια της και να πάει να μείνει μαζί του στην Κύπρο!

Ο ιερέας καταδικάστηκε καταδικάστηκε από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Λάρισας σε ποινή φυλάκισης 3 ετών και χρηματικό πρόστιμο 10.800 ευρώ για σεξουαλική παρενόχληση της ανήλικης κάτω των 15 ετών .

Ο ιερέας που κατοικεί μόνιμα στην Κύπρο ήταν κατηγορούμενος για προσέλκυση παιδιών για γενετήσιους λόγους.
Ο ιερέας προκειμένου να συναντήσει την ανήλικη δεν δίστασε να ταξιδέψει από την Κύπρο στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Λάρισα για να βρεθεί με την ανήλικη και να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του.

Σύμφωνα με το onlarissa.gr, ο 52χρονος ιερέας, δεν φάνηκε και τόσο εγκρατής με τα σαρκικά πάθη και δηλώνοντας τον «έρωτά» του σε ανήλικη Λαρισαία που δεν είχε συμπληρώσει καν τα 15 έτη, έφθασε σε σημείο -σύμφωνα πάντα με το κατηγορητήριο- να την καλέσει να εγκαταλείψει την οικογένειά της και να πάει στην Κύπρο, προκειμένου να ζήσουν μαζί.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», πρόκειται για 52χρονο ιερέα ο οποίος ζει μόνιμα στην Κύπρο και συνομιλούσε διαδικτυακά με μία ανήλικη κοπέλα από τη Λάρισα, μικρότερη των 15 ετών. Ο ιερέας μάλιστα δεν δίσταζε να στείλει στην ανήλικη και φωτογραφίες με σεξουαλικό περιεχόμενο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook