Άφωνη έχει μείνει η κοινή γνώμη από τις ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά με βασικό ύποπτο τον σύζυγο της.

Ο σύζυγος της Κάρολαιν εξετάζεται στη ΓΑΔΑ από το μεσημέρι όπου μεταφέρθηκε άρον- άρον από την Αλόννησο που είχε πάει για το τρισάγιο στη μνήμη της 20χρονης Καρολάιν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από την Αστυνομία ο σύζυγος της Κάρολαιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν δίνει πειστικές απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε η 20χρονη σύζυγός του μαρτυρικό θάνατο στο σπίτι τους, στα Γλυκά Νερά.

Οι αστυνομικοί έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας στο σπίτι και οι έρευνες τους στρέφονται και ψάχνουν να βρουν σε άλλες πηγές το κίνητρο του δράστη.

Από την άλλη, πάντως, ο πιλότος δεν έχει ομολογήσει -τουλάχιστον μέχρι αυτή την ώρα- και η ΕΛ.ΑΣ. εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Δεν αποκλείεται μάλιστα τις επόμενες ώρες να υπάρξει και έκδοση εντάλματος σύλληψης.

Από την ανάλυση των δεδομένων του κινητού της Καρολάιν , αποκαλύφθηκε ότι το ζευγάρι είχε προβλήματα στη σχέση του , ενώ το βράδυ της δολοφονίας, 11 Μαίου, υπήρχε και ανταλλαγή μηνυμάτων μεταξύ τους.

Σε ένα από τα μηνύματα η Κάρολαιν φέρεται να απειλεί το σύζυγο της ότι θα τον χωρίσει και ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει.

Επιπλέον, η Καρολάιν φέρεται να ήταν αποφασισμένη να φύγει μαζί με το παιδί και να έψαχνε για ξενοδοχεία στο κινητό της.

Τα προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού ,  επιβεβαίωσε στους αστυνομικούς και η «ψυχολόγος» της Καρολάιν , η Ελένη Μυλωνοπούλου, η οποία κατέθεσε εκ νέου στο πλαίσιο των ερευνών.

Τα στοιχεία που έχουν βάλει στο “κάδρο” τον σύζυγο της Καρολάιν ως βασικό ύποπτο της δολοφονίας και πρέπει να απαντήσει

-Στο κινητό υπάρχει εφαρμογή που καταγράφει τα βήματα και έδειξε ότι δεν έχει πεί την αλήθεια, αφού την ώρα που ισχυριζόταν ότι ήταν δεμένος πισθάγκωνα, εκείνος περπατούσε μέσα στο σπίτι.

– Η κάρτα μνήμης στην κάμερα ασφαλείας είχε αφαιρεθεί στη 1.20 τη νύχτα, ενώ οι «ληστές» υποτίθεται ότι μπήκαν στο σπίτι τρεις ώρες αργότερα. Η τελευταία καταγραφή στην κάμερα ήταν περίπου στις 12.30 της μοιραίας νύχτας και δείχνει τον πιλότο να κάθεται με το μωρό στο σαλόνι του σπιτιού και η Καρολάιν είναι στη σοφίτα.
– Το βιομετρικό ρολόι της Καρολάιν κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη πολύ νωρίτερα από το χρόνο που ο πιλότος είχε τοποθετήσει τη δολοφονία της.

Τι ανακοίνωσε η Αστυνομία

Ανακοινώσεις έγιναν το απόγευμα της Πέμπτης, 17.06.2021, από την ΕΛΑΣ για την δολοφονία της 20χρονης Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά.

Οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Αστυνομίας πήραν τις θέσεις τους μπροστά στους δημοσιογράφους για να ανακοινώσουν τις εξελίξεις για την υπόθεση.

Όλα αυτά, πάνω από πέντε ώρες μετά την μεταφορά του 32χρονου πιλότου στην ΓΑΔΑ, κατεπειγόντως μάλιστα από την Αλόννησο, όπου έδωσε το παρών στο τρισάγιο της αδικοχαμένης συζύγου του και μητέρας του ενός έτους σήμερα παιδιού τους…

Οι εκπρόσωποι της ΕΛΑΣ τόνισαν: «Έχουν προκύψει νεότερα στοιχεία για τα οποία χρειάζονται διευκρινίσεις. Τα στοιχεία δεν μπορούν να περιμένουν. Κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών μετέβη σήμερα στην Αλόννησο. Περιμέναμε να τελειώσει το μνημόσυνο και μετά μεταφέρθηκε ο 32χρονος στην ΓΑΔΑ.

Θα μπορούσε να γίνει και χθες, ωστόσο σεβαστήκαμε την επιθυμία του να παραστεί στο μνημόσυνο κι έτσι σήμερα πρωινές ώρες ο 32χρονος σύζυγος του θύματος μεταφέρθηκε με πλωτό μέσο στην Σκιάθο και από εκεί αεροπορικώς στην ΓΑΔΑ προκειμένου να εξεταστεί ως μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook