Ομολόγησε το αποτρόπαιο έγκλημα του ο σύζυγος της Καρολάιν.

“Έσπασε” τελικά ο πιλότος και ομολόγησε ότι δολοφόνησε την 20χρονη σύζυγο του στα Γλυκά Νερά και σκηνοθέτησε την ληστεία για να κρύψει τα ίχνη του.

Ο 32χρονος πιλότος ελικοπτέρων , ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, έπνιξε την άτυχη Καρολάιν μπροστά στα μάτια του  11 μηνών μωρού του,  ενώ έπνιξε και το σκύλο της οικογένειας.

Όπως είπε, το τελευταίο διάστημα είχαν προστριβές. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Θόλωσα, την έπνιξα με το μαξιμάλι και σκηνοθέτησα τη ληστεία», φέρεται να ομολόγησε.

Η εξιχνίαση ανακοινώθηκε επίσημα από την αστυνομία:

O  32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είπε στους αστυνομικούς -μετά από πάνω από επτά ώρες εξαντλητικής ανάκρισης- ότι είχε τσακωθεί το προηγούμενο βράδυ με την σύζυγό του.

Επίσης τόνισε πως όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν είχε πει κάτι στους αστυνομικούς γιατί φοβόταν για την ενός έτους σήμερα κόρη του με την Κάρολαϊν.

Τα προβλήματα  που είχε η Καρολάιν με το σύζυγο της γνώριζε και   η “ψυχολόγος” Ελένη Μυλωνοπούλου που την παρακολουθούσε.

Μάλιστα η κ. Μυλωνοπούλου σύμφωνα με πληροφορίες είχε μιλήσει ανοιχτά   στους αστυνομικούς για τα προβλήματα αυτά  καθώς είχε επισημάνει κάποια πράγματα που εκείνη είχε «διαγνώσει» στην σχέση του ζευγαριού, ενώ υπάρχουν και οικεία πρόσωπα που φαίνεται να το επιβεβαιώνουν.

Το μοιραίο βράδυ λίγο πριν τη δολοφονία το ζευγάρι είχε ανταλλάξει μηνύματα ενώ ο πιλότος ήταν στο σαλόνι και η Καρολάιν στη σοφίτα. Απο τα δεδομένα του κινητού της οι αστυνομικοί εντόπισαν ότι η Καρολάιν είχε πεί στο σύζυγο της ότι θέλει να χωρίσουν και τον είχε  απειλήσει ότι θα πάρει το παιδί και θα φύγει. Επιπλέον μέσω του κινητού έκανε και έρευνα για ξενοδοχεία.

Συνοπτικά οι αντιφάσεις στις οποίες έπεσε ο πιλότος και τον έφεραν στη θέση του κατηγορούμενου

– Η κάμερα στο ισόγειο κατέγραψε στις 12 τα μεσάνυχτα της 11ης Μαΐου, τον 32χρονο Μπάμπη με το παιδί στην αγκαλιά του. Στη 1:19 πμ η κάμερα στο ισόγειο διεκόπη οριστικά. Οι ληστές ήρθαν πολύ αργότερα σύμφωνα με τα όσα ψευδώς έχει καταθέσει ο ίδιος ο πιλότος.

– Είχε καταθέσει ότι τον έδεσαν πισθάγκωνα ενώ βρέθηκε ότι είχε δεθεί σε εμβρυακή στάση

– Κατέθεσε ότι λιποθύμησε, αλλά απεδείχθη από την έρευνα ότι χρησιμοποιούσε το κινητό του

– Κλείδωνε και ξεκλείδωνε το κινητό του αρκετές φορές ενώ υποτίθεται ότι ήταν λιπόθυμος και δεμένος πισθάγκωνα.

-Η εφαρμογή στο κινητό του έδειχνε ότι περπατούσε μέσα στο σπίτι ενώ είχε πεί ότι ήταν δεμένος.

– Το βιομετρικό ρολόϊ που φορούσε η Καρολάιν και καταγράφει τους κτύπους της καρδιάς της έδειχνε διαφορετική ώρα θανάτου από αυτή που κατέθεσε ο σύζυγος της.

Ο σύζυγος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αναμένεται να οδηγηθεί αύριο στον εισαγγελέα που θα του ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook