Tι είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος πιλότος - Σοκαριστική ομολογία

«Εκείνο το βράδυ, τσακωθήκαμε και πάλι. Τελευταία οι καβγάδες μας ήταν συχνοί. Συνήθως για ασήμαντα πράγματα της καθημερινότητας και για το παιδί. Μου είπε να σηκωθώ και να φύγω από το κρεβάτι. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση. Λίγο πριν βάλει το παιδί στην κούνια, μου είπε ότι θα τα μαζέψει και θα φύγει από το σπίτι. Θόλωσα. Και προσπάθησα, όπως ήταν πάνω στο κρεβάτι, να της κλείσω το στόμα, να μην τα λέει αυτά» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Ποιο ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησε μετά την ομολογία; Το πόσα χρόνια θα μείνει στη φυλακή, πόση θα είναι η ποινή του, ώστε να ξέρει πότε θα αποφυλακιστεί για να πάρει την επιμέλεια του παιδιού του.

Η ομολογία για τη σκηνοθεσία της ληστείας

Ο πιλότος φέρεται να αποκάλυψε στους αστυνομικούς πώς σκηνοθέτησε τη ληστεία: «Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρή, σκέφτηκα το παιδί και τι θα γίνει αν πάω κι εγώ φυλακή και αποφάσισα να σκηνοθετήσω τη ληστεία. Το σκυλί, για να γίνω πιο πειστικός, το κρέμασα από το λουρί του. Την κάρτα από την κάμερα την έβγαλα και την πέταξα στην τουαλέτα. Πήρα τηλέφωνο την αστυνομία και μετά δέθηκα πρόχειρα μόνος μου. Είχα κάνει πρόβα πώς θα δεθώ».

«Θέλει να τιμωρηθεί»

Ο 32χρονος ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί φαίνεται να του είπε πως έχει μετανιώσει για το έγκλημα και για τη μετέπειτα στάση του, όπου υποστήριζε ότι έπεσε θύμα δήθεν ληστείας… Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, λέει πως θέλει να τιμωρηθεί.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook