Καλάβρυτα: Πέθανε 56χρονη λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της με τη 2η δόση Pfizer

Μία 56χρονη γυναίκα έχασε τη ζωή της στο νοσοκομείο Καλαβρύτων λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της, καθώς έπαθε αλλεργικό σοκ και ανακοπή καρδιάς.
Αναστάτωση προκλήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στο νοσοκομείο Καλαβρύτων, όταν μια γυναίκα που είχε μεταβεί για να κάνει τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer κατά του κορωνοϊού, πέθανε λίγη ώρα αφότου εμβολιάστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, η 56χρονη στα Καλάβρυτα έπαθε αλλεργικό σοκ και στη συνέχεια ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών να την επαναφέρουν, έχασε τη ζωή της.
Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η γυναίκα αφού έκανε τη δεύτερη δόση του εμβολίου, κατέρρευσε στην αίθουσα αναμονής του νοσοκομείου, ενώ λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός της.
Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomi.gr, η άτυχη γυναίκα ήταν μόνιμη κάτοικος Αθηνών και είχε μεταβεί στην Κέρτεζη που ήταν ο τόπος καταγωγής του άνδρα της της, προκειμένου να περάσει την περίοδο της καραντίνας. Ήταν μητέρα ενός γιου, ενώ είχε χάσει το δεύτερο παιδί της σε τροχαίο.
Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της, καθώς κι αν αυτός συνδέεται με τον εμβολιασμό της.
Ολες οι Ειδήσεις
- Συνεργασία του Atlantic Council με τον Όμιλο Antenna
- Τέμπη: Πρόταση 996 σελίδων με 36 κατηγορουμένους από τον εισαγγελέα Εφετών της Λάρισας – Σφοδρές αντιδράσεις από τους συγγενείς των θυμάτων
- Υβόννη Μπόσνιακ – Αντώνης Ρέμος: Το τρυφερό βίντεο για τα 7 χρόνια γάμου
- Αλίκη Βουγιουκλάκη: Πωλείται το σπίτι της Αλίκης Βουγιουκλάκη στη Στησιχώρου για 4 εκατ. ευρώ – Πλάνα από το διαμέρισμα
- Λάκης Λαζόπουλος: Σε μία παράσταση η μητέρα μου έβγαλε τη φωτογραφία του πατέρα μου να με ακούσει και αυτός
- Γιώργος Μαζωνάκης: Ο “κοριός” στο σαλόνι του σπιτιού του – «Οι κάμερες ήταν συνδεδεμένες με άγνωστα emails»
- Τόκιο 2025: Συγκλονιστικός ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το αργυρό με άλμα στα 6 μέτρα – Ανίκητος ο Ντουπλάντις με νέο παγκόσμιο ρεκόρ (βίντεο)
- Ελένη Βουλγαράκη για Φώτη Ιωαννίδη: Ο στόχος μου είναι να είμαι όσο πιο κοντά του γίνεται
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook