Προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη πήρε ο σύζυγος της 20χρονης Κάρολαιν που την στραγγάλισε μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών βρέφος κοριτσάκι τους.

Ποινική δίωξη για 2 κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε ο εισαγγελέας Πρωτοδικών σε βάρος του 32χρονου πιλότου για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολαιν στα Γλυκά Νερά.

Ο 32χρονος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τα ξημερώματα της 11ης Μαΐου την 20χρονη γυναίκα του Καρόλαϊν. Οδηγείται στον εισαγγελέα εκτελέσεως ποινών για την εκτέλεση του εντάλματος σύλληψης και στη συνέχεια ενώπιον του ανακριτή από τον οποίο αναμένεται ζήτησε και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί, την Τρίτη, 21.06.2021, στις 10:00 το πρωί.

Εικόνες προσαγωγής των τρομοκρατών της 17Ν θύμισε η προσαγωγή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου , λόγω των ισχυρών μέτρων φρούρησης, του ανθρώπου που δολοφόνησε στραγγαλίζοντας την 20χρονη σύζυγο του Κάρολαιν.

Ο 32χρονος πιλότος, προσήχθη πρώτα στον εισαγγελέα προκειμένου να εκτελεστεί το ένταλμα σύλληψης που εκδόθηκε σε βάρος του για τη δολοφονία της 20χρονης συζύγου του.

Αμέσως μετά ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στον ανακριτή από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τρίτη για να απολογηθεί. Στα δικαστήρια βρίσκεται ήδη ο συνήγορος του πιλότου Βασίλης Σπύρου, ο οποίος δηλώνει ότι ο εντολέας του “είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν”. Ο συνήγορος εκτιμά πως ο κατηγορούμενος “ξαλάφρωσε” με την ομολογία του εγκλήματος.

O 32χρονος έφτασε στον εισαγγελέα με αλεξίσφαιρο γιλέκο, μάσκα και ισχυρή αστυνομική παρουσια. Σημειώνεται πως ο πιλότος πριν λίγο αποχώρησε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων και μέχρι την Τρίτη θα κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Καταπέλτης το κατηγορητήριο

Η δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του αφορά τα κακουργήματα της:
• Ανθρωποκτονίας από πρόθεση τελεσθείσα σε ήρεμη ψυχική κατάσταση και
• Κακοποίησης ζώου.
Τα πλημμελήματα που του αποδίδονται είναι:
• Ψευδής καταγγελία επειδή κατέστησε άλλους ύποπτους των πράξεών του
• Ψευδής κατάθεση κατ´ εξακολούθηση λόγω ψευδών καταθέσεων που έδωσε στις Αρχές.

Νωρίτερα ο πιλότος που ομολόγησε το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, δήλωσε μετανιωμένος για τα όσα έκανε.
Ο 32χρονος περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα έκανε στα Γλυκά Νερά και ανέθεσε την υπεράσπισή του, σε δικηγόρο που τον επισκέφθηκε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ. Εκεί όπως αποκάλυψε ο τελευταίος, του είπε πως έχει μετανιώσει τόσο για το έγκλημα που διέπραξε όσο και για τη μετέπειτα στάση του. Όταν εμφανιζόταν ως θύμα αδίστακτων ληστών, που σκότωσαν τη γυναίκα του, μπροστά στο παιδί τους. Είχε φτάσει στο σημείο να εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν και να αγκαλιάζει μπροστά στις κάμερες τη μητέρα της, για να της δώσει δύναμη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο 32χρονος πιλότος λέει τώρα πως θέλει να τιμωρηθεί για το έγκλημα του.
Έχει ρωτήσει επίσης για την ενδεχόμενη ποινή που θα του επιβληθεί και έχει εκφράσει την επιθυμία να κρατήσει την επιμέλεια της κόρης του. Σύμφωνα με το δικηγόρο του 32χρονου, Βασίλη Σπύρου, ο κατηγορούμενος είναι συγκλονισμένος από το γεγονός του θανάτου της Καρολάιν ενώ η προσωπική του εκτίμηση, είναι πως ο εντολέας του ξαλάφρωσε με την ομολογία του.

Αποκάλυψε πως ο πελάτης του, δεν είναι σε καλή κατάσταση και θα ζητήσει να πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Τρίτη. Λίγη ώρα μετά ο κύριος Σπύρου, έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην Τατιάνα Στεφανίδου και την εκπομπή T LIVE στον Alpha…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook