Τα μηνύματα του 32χρονου πιλότου στη Νικολούλη – Οι απειλές του σε ιερέα (video)

Ο πιλότος υποδυόταν το θύμα σ’ ένα καλοστημένο ρόλο που έπαιζε, μιλώντας με την Αγγελική Nικολούλη. Προσπαθούσε με κάθε τρόπο να θολώσει τα νερά και να αποπροσανατολίσει τις έρευνες. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:
«Σε αυτή τη φάση της έρευνας μου έχει ζητηθεί να μη δημοσιοποιούνται συγκεκριμένα στοιχεία, γιατί η παρερμηνεία από τον κόσμο μπορεί να δυσκολέψει ή να καθυστερήσει τη διαδικασία, κάτι που κανείς μας δε θέλει, ακόμα και σε μία αξιόπιστη εκπομπή όπως τη δική σας. Είμαι ακόμα σε κακή κατάσταση κυρία Νικολούλη για να μιλήσω για τη γυναίκα μου. Με πονάει. Ξέρω ότι θέλετε να βοηθήσετε όπως κάνετε πάντα, ελπίζω σύντομα να μπορούμε να μιλήσουμε. Είμαι κάθε μέρα με την Αστυνομία που τρέχει πάρα πολύ την έρευνα. Και τους έχω δείξει εμπιστοσύνη.»
Όταν η Αγγελική επέμενε να τον συναντήσει, εκείνος έβρισκε συνεχώς δικαιολογίες. Ακόμη και τη μέρα που είχαν κανονίσει να τα πουν.
«Ότι δουλειές έχω με την Αστυνομία, θα κρατήσουν πιστεύω μέχρι νωρίς το απόγευμα, όχι πιο αργά.»
Στο άκουσμα της κάμερας, που θα είχε μαζί της η Αγγελική, πανικοβλήθηκε και προσπάθησε με κάθε τρόπο να αποφύγει τη συνάντηση, χωρίς όμως να στοχοποιηθεί.
«Για κάμερα είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν είμαι καλά για να μιλήσω. Ακόμα και να σφίξω τα δόντια, δε θα ωφελήσει στην εξιχνίαση σε αυτή τη φάση. Να ξέρετε ότι δεν υπάρχει πλάνο να μιλήσω σε άλλο μέσο. Όταν είμαι λίγο καλύτερα, θα είστε η πρώτη που θα το μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η απότομη αλλαγή συμπεριφοράς, όταν συνέβαινε κάτι, που δεν μπορούσε να ελέγξει. Η ευγένεια απομακρυνόταν και τη θέση τη έπαιρνε μία άλλη εικόνα. Μιλούσε στον ενικό και απαιτούσε απαντήσεις ορθά – κοφτά.
«Μόλις μου μεταφέρανε ότι πήρε τηλέφωνο ένας ιερέας στην εκπομπή και είπε ότι η γυναίκα μου απευθύνθηκε σ’ εκείνον και ανέφερε υποτιθέμενα προβλήματα μεταξύ μας. Αν αυτός που πήρε είναι όντως ιερέας, πράγμα απίθανο, τότε η ψευδομαρτυρία του είναι από καθαρή κακία που δεν ταιριάζει σε κληρικό και θα λογοδοτήσει. Θέλω όνομα, τηλέφωνο και ενορία. Εκτός από την εισαγγελία, θα πάνε και στην αρχιεπισκοπή όλα τα στοιχεία. Προλαβαίνει να με πάρει ένα τηλέφωνο. Επειδή είμαι καλός άνθρωπος, θα του δώσω μια ευκαιρία να απολογηθεί πριν δει το όνομά του σε δικογραφία. Ας τον ενημερώσει κάποιος ότι εκτός από αμαρτία είναι και παράνομο να ψευδομαρτυρεί κάποιος με δόλο…»
Πηγή: anikolouli.gr
Ολες οι Ειδήσεις
- Σε Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο οι δύο υπερτυχεροί του υψηλότερου τζάκ ποτ στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ – Μοιράστηκαν τα 28,8 εκατ. ευρώ
- «Με εξέθεσε στους φίλους μου», είπε ο 28χρονος για την άγρια δολοφονία της 47χρονης στο Χαλάνδρι – Δεν ήταν ζευγάρι
- Τζόκερ: Δυο τυχεροί κέρδισαν πάνω από 14 εκατομμύρια ευρώ – Τα νούμερα που κερδίζουν
- Ο Ζελένσκι με τους Ευρωπαίους ηγέτες στη συνάντηση με τον Τραμπ στον Λευκό Οίκο – Πως θα γίνουν οι συζητήσεις – Το πρόγραμμα
- Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν πάσχω από κανένα ψυχικό νόσημα – Άθλια μεθόδευση ο εγκλεισμός μου»
- Ξαναζωντάνεψαν οι μνήμες της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου τον Δεκαπενταύγουστο στην Παναγία Σουμελά
- Μακρόν: «Ο Πούτιν δεν θέλει ειρήνη – Αν δείξουμε αδυναμία, θα το πληρώσουμε ακριβά -Προετοιμάζουμε τις συγκρούσεις του αύριο »
- Κ. Μητσοτάκης στην τηλεδιάσκεψη Ευρωπαίων ηγετών: Για ζητήματα κυριαρχίας και εδαφικής ακεραιότητας, μόνο η Ουκρανία μπορεί να λάβει αποφάσεις.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook