«Χθες δεν ήταν σε πολύ καλή κατάσταση» είπε ο συνήγορος του, Βασίλης Σπύρου, για τον Μπάμπη Αναγνώστου, που ομολόγησε την δολοφονία της συζύγου του στα Γλυκά Νερά.

Ο πιλότος αργά το απόγευμα οδηγήθηκε στην Ευελπίδων, από όπου ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη, την ώρα που οι αποκαλύψεις για τις λεπτομέρειες του εγκλήματος, που περιλαμβάνονται στην δικογραφία, προκαλούν ανατριχίλα.

Όπως είπε ο ένας από τους συνηγόρους του 33χρονου πιλότου, Βασίλης Σπύρου, «η μοναδική έκκληση που έχω να κάνει είναι να εκλείψουν τα φαινόμενα ανθρωποφαγίας, να υπάρξει ψυχραιμία και να μας απασχολήσει ότι μας απασχολεί πάντα σε ένα έγκλημα: να βρεθεί ο ένοχος – που εδώ έχει βρεθεί – και να έρθει η τιμωρία».

«Έρχομαι τόσο πρωί για να αποφύγω τις κάμερες, για να του πάω ορισμένα στοιχεία για να μελετήσει και στις 12:00 θα έρθουμε με τον συνάδελφο μου για να τον δούμε», είπε στον «αέρα» της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι» του ΑΝΤ1.

Σε ότι αφορά την ουσία της υπόθεσης, απέφυγε να απαντήσει, επικαλούμενος ότι «είμαστε στην περίεργη θέση να ξέρετε οι δημοσιογράφοι περισσότερα για την δικογραφία παρά εμείς. Πήραμε πολύ αργά την δικογραφία».

Πώς πέρασε το βράδυ

Στα κρατητήρια του 7ου ορόφου της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής κρατείται o 32χρονος πιλότος.

Ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος είναι απομονωμένος σε ένα κελί υπό αυστηρή παρακολούθηση για την αποφυγή πιθανών επιθέσεων από άλλους κρατούμενους ή για να μην επιχειρήσει να κάνει κακό στον εαυτό του. Ο κρατούμενος ήταν ήσυχος, σε κακή ψυχολογική κατάσταση, χωρίς να ζητήσει κάτι ιδιαίτερο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook