«Αμάρτησα για το παιδί μου» λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ο 32χρονος πιλότος που δολοφόνησε μπροστά στο μωρό του την 20χρονη Καρολάιν στα Γλυκά Νερά…

Ο πιλότος και καθ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν που έπαιζε επί 40 μέρες το ρόλο του χαροκαμένου συζύγου και έδινε όρκους αιώνιας αγάπης στη γυναίκα που δολοφόνησε,  επιχειρεί τώρα να της ρίξει και την ευθύνη!

Όπως είπε στις προανακριτικές του απολογίες εκείνη ήταν η επιθετική και όλοι οι καβγάδες τους ήταν για την μικρή Λυδία.

Τα έκανα όλα για το παιδί μου είπε από τη ΓΑΔΑ μέσω των συνηγόρων του , την ώρα που η ιατροδικαστική έκθεση και όλα τα ευρήματα δίνουν ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες στραγγάλισε την Καρολάιν.

Αγκάλιαζε και συμπαραστεκόταν στην οικογένεια της Καρολάιν και τώρα ζητά συγνώμη για το πόνο που ο ίδιος τους προκάλεσε.

«Η συγγνώμη είναι μικρή λέξη. Είμαι συντετριμμένος. Με νοιάζει μόνο το παιδί. Έκρυψα την αλήθεια, μόνο και μόνο για να μπορέσω να το μεγαλώσω. Μου αξίζει η τιμωρία μου και αρνήθηκα να με εξετάσει ψυχίατρος, είμαι πλήρως συνειδητοποιημένος για το τι έγινε», λέει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, σύμφωνα με δηλώσεις των συνηγόρων του στον ANT1.

Λιθαράκι – λιθαράκι ο πιλότος,  κατά κόσμον  Μπάμπης Αναγνωστόπουλος,  μετά την ομολογία της στυγερής δολοφονίας περνά με μεθοδικότητα στο επόμενο στάδιο: Την υπερασπιστική του γραμμή.

Μια υπερασπιστική γραμμή που επιχειρεί να στηρίξει στην μεταμέλεια, την ομολογία , την έλλειψη προμελέτης και την …ασταθή συμπεριφορά του θύματος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του.

Δικηγόρος πιλότου στο MEGA: «Δεν ήταν προσχεδιασμένο»
Ο Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης συνήγορος υπεράσπισης του 33χρονου πιλότου, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για τις θέσεις του πελάτη του και, αρχικά, στάθηκε στο γεγονός ότι ο ίδιος ομολόγησε την πράξη του. «Θα μπορούσε να τα είχε αρνηθεί. Η πρόθεσή του ήταν να ομολογήσει», ανέφερε.

«Δεν μπορούμε να μπούμε στην ψυχοσύνθεσή του, εξ’ αρχής ο ίδιος λέει ότι αυτό που σκεφτόταν ήταν το τέκνο του μετά την πράξη», προσέθεσε ο δικηγόρος του 33χρονου.

«Έχει αναλύσει όλα τα περιστατικά και πως κατέληξε το θύμα. Δεν είχε κίνητρο, δεν είχε προσχεδιάσει το οτιδήποτε», υπογράμμισε ο κ. Παπαϊωαννίδης, μεταφέροντας τις θέσεις του εντολέα του.

Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι «τα πραγματικά περιστατικά μπορεί να ήταν πολύ διαφορετικά», σχολιάζοντας το πόρισμα της ιατροδικαστή. «Δεν πάει να κρυφτεί πίσω από νομικά παράθυρα ο εντολέας μου. Σε καμία περίπτωση, ούτε κίνητρο υπήρχε, ούτε είχε προσχεδιαστεί τίποτα. Δεν υπήρχε κανένας συνεργός».

Ο Αλέξανδρος Παπαΐωαννίδης επανέλαβε ότι ο 33χρονος είναι συντετριμμένος και είπε πως «το συγγνώμη, είναι η μικρότερη λέξη που μπορεί να εκφέρει».

«Συγγνώμη ζητά από τις δύο οικογένειες και από όλους», διευκρίνισε.

«Τον είδα, δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, 37 ημέρες είναι σε άθλια ψυχολογική κατάσταση. Θα πρέπει να αντιληφθούμε ότι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με εγκληματικότητα, έκανε μια πράξη την οποία έχει αποδεχτεί», όπως είπε.

«Η προμελέτη καταρρίπτεται από την ομολογία του. Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία. Είναι πολύ πρώιμο το στάδιο. Μέχρι την Τρίτη, θα έχουν συλλεχθεί τα στοιχεία για να απολογηθεί», σημείωσε ο συνήγορος του 33χρονου, ενώ ερωτηθείς για το αν μπορεί να μεταφέρει κάτι από την επικοινωνία του μαζί του, τόνισε: «Μπορώ να σας μεταφέρω την ειλικρινή μεταμέλειά του».

Ο Αναγνωστόπουλος θα απολογηθεί και με υπόμνημα και θα υποβληθεί και σε ερωτήσεις, με τον συνήγορό του να ξεκαθαρίζει ότι δεν θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook