Δικηγόρος πιλότου: Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του
Οι γονείς του 32χρονου πιλότου επιθυμούν να μεγαλώσουν την μικρή Λυδία, είπε ο δικηγόρος του.
Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, τον 32χρονο πιλότο, ο οποίος έπνιξε τη σύζυγό του Καρολάιν και σκηνοθέτησε ληστεία στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά, μίλησε στον ΣΚΑΪ και στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, ο δικηγόρος του Βασίλης Σπύρου.
Ο κ. Σπύρου είπε ότι ο δράστης δεν ρώτησε για την ποινή του. Κατανοεί και επιθυμεί να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε. Δεν έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις πράξεις του και έχει ζητήσει συγγνώμη.
Όπως είπε ο δικηγόρος, ο δράστης δεν είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση. «Το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι το παιδί του.»
«Η μέριμνά του αφορά το μέλλον του παιδιού, γιατί έχει ακούσει διάφορα, ότι το παιδί θα πάει σε ανάδοχη οικογένεια, ότι θα το χάσει από τη ζωή του.», ανέφερε.
Τόνισε, ωστόσο, ότι το θέμα του παιδιού δεν είναι υπερασπιστικό όπλο.
Για το αν του ζήτησε κάτι ο δράστης, ο κ. Σπύρου είπε ότι δεν ζήτησε τίποτα, παρά μόνο να φροντίσει τι θα γίνει με το παιδί. Έχει τρομοκρατηθεί με το ενδεχόμενο το παιδί να πάει σε άλλη οικογένεια.
Είπε, επίσης, ότι οι οικογένειες της Καρολάιν και του Μπάμπη είναι σε κάποια συνεννόηση σχετικά με το παιδί. Οι γονείς του δράστη επιθυμούν να μεγαλώσουν το παιδί.
Τέλος, επεσήμανε ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ομολογημένο έγκλημα και ότι ο ίδιος δεν ρώτησε για την ποινή του. Κατανοεί και επιθυμεί να τιμωρηθεί γι’ αυτό που έκανε. Δεν έχει προσπαθήσει να δικαιολογήσει τις πράξεις του και έχει ζητήσει συγγνώμη.
Ολες οι Ειδήσεις
- Δήμος Σερβίων: Χορηγεί €5.000 ευρώ σε κάθε νέο ζευγάρι που θα εγκατασταθεί εκεί και €10.000 για κάθε παιδί που θα γεννηθεί στην Ελάτη
- Νόμοι της Καρδιάς – Νέα ξένη σειρά έρχεται στον ΣΚΑΪ
- Δημοσκόπηση Alco: Στο 23,3% η ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Δεύτερος με διαφορά 9,1 μονάδων ο Τσίπρας, τρίτο το ΠΑΣΟΚ, στην 4η θέση η Καρυστιανού
- Δράμα: Αστυνομικός δολοφόνησε με τρείς μαχαιριές τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Το 10χρονο παιδί της οικογένειας ειδοποίησε την Αστυνομία
- Στη ΓΑΔΑ θα διανυκτερεύσει ο Αλέξανδρος Γιωτόπουλος – Tην Τρίτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Εφετών Πειραιά (βίντεο)
- Ο Αλέξης Τσίπρας στη Νίκαια: “Σε 24 ώρες γίναμε αξιωματική αντιπολίτευση, σε λίγους μήνες θα καταφέρουμε να γίνουμε κυβέρνηση”
- Αλεξάνδρα Νίκα – Κωνσταντίνος Αργυρός: Τα ξεχωριστά δώρα που έλαβαν για τη νεογέννητη κόρη τους (Βίντεο)
- Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ρία Ελληνίδου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook