Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο στα Γλυκά Νερά.

Στο μικροσκόπιο της έρευνας  των αξιωματικών της Ασφάλειας βρίσκονται οι αναζητήσεις της Κάρολαϊν το μοιραίο βράδυ στο διαδίκτυο για να βρει ξενοδοχείο καθώς  μια φωτογραφία που έχουν βρει οι αρχές και τους έχει προβληματίσει.

Η φωτογραφία δείχνει τον 32χρονο πιλότο στον καναπέ του σαλονιού να κρατά αγκαλιά τη μικρή Λυδία.

Η φωτογραφία – αίνιγμα στο κινητό της Καρολάιν, με ώρα λήψης τα μεσάνυχτα της μοιραίας νύχτα  έχει τραβήξει ιδιαίτερα το ενδιαφέρον των αστυνομικών και περιλαμβάνεται στο διαβιβαστικό προς τις δικαστικές αρχές.

Αναφέρεται επί λέξει στο διαβιβαστικό:

«Φωτογραφία – ληφθέν στιγμιότυπο από την κάμερα ασφαλείας με ενδείξεις στη φωτογραφία “2021-05-11 00:00:23”, όπου φαίνεται ο ισόγειος χώρος της μεζονέτας και στον καναπέ του σαλονιού να είναι ξαπλωμένος ο κατηγορούμενος, έχοντας πάνω του το παιδί του»

Σύμφωνα με τις αρχές, η φωτογραφία τραβήχτηκε από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδέεται στις κάμερες.

Συνάδει με το χρονικό διάστημα που η Καρολάιν μετά τον καβγά  με τον 32χρονο πιλότο είχε αποσυρθεί στο υπνοδωμάτιο στη σοφίτα.

Η επίμαχη φωτογραφία από το κινητό της Καρολάιν  ελήφθη 4 ώρες πριν τη στυγερή δολοφονία της αφού σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της «έλαβε χώρα  από τις 4:05 έως τις 4:11 καθώς  4:11 ώρα είναι η τελευταία καταγραφή του smartwatch και θεωρώ ότι αμέσως μετά επήλθε ο θάνατος»

Εκεί στη σοφίτα , σύμφωνα με τη συμπληρωματική προανακριτική απολογία του στους αστυνομικούς και λίγο πριν πάει στον εισαγγελέα ο πιλότος ομολόγησε ότι η Καρολάιν κοιμόταν, την ξύπνησε και την έπνιξε. Αυτή η εκδοχή είναι πιο κοντά και στα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook