Η Αστυνομία εργάζεται πυρετωδώς για να δώσει όλες τις απαντήσεις για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Μετά τη συγκλονιστική εξέλιξη της αποτρόπαιης δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, οι αξιωματικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής ερευνούν όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Οι πληροφορίες που διαθέτουν είναι πολλές, σημαντικές και ιδιαίτερα κρίσιμες για να πέσει άπλετο φώς σε όλες τις πτυχές αυτής της δραματικής σκοτεινής υπόθεσης.

Τα ερωτήματα που τίθενται πλέον δημοσίως από δικηγόρους, αστυνομικούς, εγκληματολόγους και δημοσιογράφους είναι αμείλικτα και γεννούν πολλές απορίες για το τι ακριβώς διαδραματίστηκε εκείνο το βράδυ στο σπίτι στα Γλυκά Νερά.

Πρώτον: Ερευνάται ποιο ήταν το ακριβές κίνητρο του καθ ομολογίαν δολοφόνου. Ήταν ένας συζυγικός καβγάς που κατέληξε στη δολοφονία της Καρολάιν ή μήπως τα πραγματικά αίτια έχουν σχέση με τις επαγγελματικές δραστηριότητες του 32χρονου πιλότου; Όπως αποκάλυψε πριν από δύο εικοσιτετράωρα το Bigpost ερευνώνται εξονυχιστικά από τους έμπειρους αξιωματικούς της Ασφάλειας, οι διαδρομές του πιλότου με το ελικόπτερο ενώ υπάρχουν κι άλλα σημεία στο πλαίσιο της επαγγελματικής του δράσης που χρήζουν ιδιαίτερης προσοχής και διερεύνησης.

Δεύτερον: Οι αξιωματικοί του τμήματος κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν να δώσουν απαντήσεις στο αν το μοιραίο βράδυ την ώρα της δολοφονίας υπήρχε στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά και τρίτο πρόσωπο που έπαιξε ένα συγκεκριμένο ρόλο στην εκτέλεση  αυτής της αποτρόπαιας πράξης. Εάν δηλαδή βοήθησε τον πιλότο σε συγκεκριμένα στάδια μέχρι να εκτελεστεί η δολοφονία και στη συνέχεια του παρείχε συγκάλυψη ώστε να δεθεί και το σενάριο περί ληστείας και εισβολής να φαντάζει αληθινό.

Τα ερωτήματα που τίθενται δημοσίως είναι αμείλικτα και οι απαντήσεις δίνουν το πρώτο στίγμα για το πού πραγματικά στρέφονται οι έρευνες των αξιωματικών της Ασφάλειας.

Σήμερα το πρωί, 20 Ιουνίου ο Γιώργος Αυτιάς στην εκπομπή του στον ΣΚΑΙ φιλοξένησε τον δικηγόρο του καθ ομολογία δολοφόνου, Βασίλη Σπύρου ο οποίος ρωτήθηκε από το δημοσιογράφο:

-Αυτιάς: Κύριε Σπύρου είχε συνεργό στην πράξη του ο πελάτης σας ,   ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ο πιλότος;

-Σπύρου: Δεν μπορώ να απαντήσω για το αν είχε συνεργό.

Σε άλλο χρονικό σημείο στην ίδια εκπομπή είναι καλεσμένος ο γνωστός αστυνομικός συνδικαλιστής κ. Μπαλάσκας.

Τον ρωτάει ο Γιώργος Αυτιάς: Κύριε Μπαλάσκα έχει κλείσει το θέμα των συνεργών στη δολοφονία της Καρολάιν;

Μπαλάσκας: Δεν έχει κλείσει απολύτως τίποτα!

Ενώ λίγο αργότερα ο εμπειρότερος ίσως στο αστυνομικό ρεπορτάζ Πάνος Σόμπολος, πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, που έχει ισχυρότατες πηγές για την πορεία των ερευνών για τη δολοφονία της άτυχης Καρολάιν, είπε στον Γιώργο Αυτιά:

Σόμπολος: Το θέμα βρίσκεται στην αρχή του και ετοιμαστείτε για μεγάλες εκπλήξεις. Δεν είναι μία απλή υπόθεση, υπάρχουν τεράστια κενά και ερευνάται με απόλυτη προσοχή η δράση του πιλότου και έξω από την οικογένεια του.

Είναι πλέον φανερό ότι η υπόθεση έχει πολύ βάθος, οι αξιωματικοί έχουν ακόμα δρόμο μπροστά τους για να απαντηθούν όλα τα ερωτήματα, ενώ πέρα από τις επαγγελματικές ενασχολήσεις του πιλότου ερευνάται με εξαιρετικά μεγάλη προσοχή η προσωπική του ζωή και το αν υπάρχουν πτυχές, αναπάντητες μέχρι στιγμής, στις οποίες χρειάζεται να δοθούν απαντήσεις και να αποσαφηνιστούν πρόσωπα και πράγματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook