Ανείπωτη θλίψη έχει προκαλέσει ο θάνατος μιας 14χρονης από την Επανομή Θεσσαλονίκης - Συγκλονίζει ο πατέρας της

Ο ιερέας από την Επανομή Θεσσαλονίκης αποκαλύπτει ότι η οικογένεια προχώρησε στην απόφαση να βάλει γαστρικό δακτύλιο στην μικρή, διότι το κοριτσάκι έπεφτε θύμα bullying από άλλα παιδιά…

«Ήταν ιατρικό λάθος. Το παιδί μου το σκότωσε ο γιατρός. Δεν ήθελε αλλά το σκότωσε. Το δαχτυλίδι του έσκισε, του παιδιού, το στομάχι και αυτός σηκώθηκε κι έφυγε ταξίδι και έδιωξε το παιδί στο σπίτι με αναβράζοντα παυσίπονα, ούτε μια αντιβίωση και γέμισε το στομαχάκι του γαστρικά υγρά και τα έκαψε όλα. Πάει το παιδάκι μου, η κούκλα μου 14 ετών. Μου την πήρε. Μου διέλυσε τη ζωή […] Είχαν διαλυθεί όλα μέσα του. Το παιδί μου, σύμφωνα με τους γιατρούς, έφυγε από πολυοργανική ανεπάρκεια που οφείλεται σε περιτονίτιδα που προέκυψε από διάτρηση στομάχου έπειτα από λαπαροσκοπική επέμβαση τοποθέτησης γαστρικού δακτυλίου. Τι πιο ξεκάθαρο από αυτό. Τα λεφτά τους νοιάζουν μόνο;»

«Εμείς ρουτίνα το θεωρούσαμε. Θέλαμε να κάνει την επέμβαση να του δώσουμε του παιδιού μας λίγη ποιότητα ζωής. Τα άλλα παιδιά του έκαναν bullying του κοριτσιού μου, επειδή είχε κιλά. Ξέρετε τι είναι αυτό; Μου έλεγε το παιδάκι μου: «Μπαμπά με κοροϊδεύουν πίσω από την πλάτη μου! Μπαμπά με κάνουν παρέα μόνο για να τους κερνάω! Μπαμπά με λένε χοντρή». Μην ανησυχείς παιδί μου, έλεγα, εγώ θα σε βοηθήσω. Μου έλεγε ότι όταν τελείωνε το σχολείο, θα ήθελε να γίνει νοσηλεύτρια για να βοηθάει τους ανθρώπους στα νοσοκομεία. Τι να κάνω εγώ τώρα που μου έφυγε;»

Αυτη ηταν η γωγω μου. Που εφυγε στους ουρανους σήμερα

Posted by Βελισσάριος Καντουνης on Saturday, June 19, 2021

Το παιδακι μου εφυγε για τους ουρανους εξ αιτιας ιατρικου λαθους. Η εξοδιος ακόλουθια την Τρίτη στις 16.00 στον Ιστορικό Ιερό Ναό Κοιμησεως Θεοτόκου Επανομης.

Posted by Βελισσάριος Καντουνης on Saturday, June 19, 2021

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook