«Το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι η τύχη αυτού του μωρού», είπε ο πατέρας του 32χρονου πιλότου και καθ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Καρολίαν στα Γλυκά Νερά.

Λίγα εικοσιτετράωρα μετά την ομολογία του 32χρονου ότι στραγγάλισε την Καρολάιν ενώ κοιμόταν στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά μπροστά στη μικρή Λυδία , ο πατέρας του δράστη σπάει τη σιωπή του.

Μιλώντας στο T-live στον ALPHA ο πατέρας του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου εξομολογήθηκε ότι έχασε δύο παιδιά και ότι προσπαθεί να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα. «Το μωράκι είναι μαζί μας. Το μόνο που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι η τύχη αυτού του μωρού και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο συγκεντρωμένοι πάνω σε αυτό. Ως πατέρας αυτή τη στιγμή, έχω χάσει δύο παιδιά. Προσπαθώ να μην έχει περισσότερο κακή τύχη ένα παιδάκι που δεν φταίει σε τίποτα», είπε ο πατέρας του 32χρονου πιλότου.

Δείτε το βίντεο:

Οι δυο οικογένειες είχαν πολύ καλές σχέσεις. Τι θα συμβεί τώρα μετά την αποκάλυψη του αποτρόπαιου εγκλήματος με δράστη τον σύζυγο της Καρολάιν το μέλλον θα δείξει.

Πάντως η μικρή Λυδία μένει στο σπίτι των γονιών του 32χρονου πιλότου, ενώ ο αδελφός του, Φώτης Αναγνωστόπουλος, μετά την ομολογία του πιλότου, ήταν ο άνθρωπος που παρέμεινε στην Αλόννησο με την οικογένεια της Καρολάιν.

Η μητέρα της Καρολάιν μέχρι πριν τη δολοφονία της κόρης της τουλάχιστον έτρεφε βαθιά εκτίμηση για τους γονείς του Μπάμπη. H μητέρα του δράστη είναι εκπαιδευτικός και ο πατέρας του πολιτικός μηχανικός.

Ήδη οι εισαγγελικές αρχές εξετάζουν που θα μεγαλώσει η μικρή Λυδία μετά τη δολοφονία της μητέρας της.

Κοινωνική λειτουργός από την Εισαγγελία Ανηλίκων θα επισκεφθεί και τα δύο σπίτια , αυτών των γονιών του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και της Καρολάιν και θα αποφασίσουν για το που θα μείνει το βρέφος και τι επικοινωνία θα έχει με τους συγγενείς, πιθανότατα και με τον πατέρα του..

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook