Ενώπιον του ανακριτή θα απολογηθεί σε λίγες ώρες ο καθ' ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, για μια υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ο συζυγοκτόνος παραμένει για τέταρτο βράδυ στην ΓΑΔΑ. Είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον δικηγόρο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα ισχυριστεί ότι ο δολοφόνησε τη γυναίκα του εν βρασμώ ψυχής, ότι την αγαπούσε πολύ και ότι ήταν ευτυχισμένο ζευγάρι.

Όσον αφορά το θέατρο που έπαιξε επί 37 ημέρες, θα ισχυριστεί ότι το έκανε για το παιδί του.

Τα ντοκουμέντα

Πρόκειται για το πειστήριο νούμερο 35, και είναι η κάμερα που ο πιλότος ξήλωσε και πέταξε πίσω από τον καναπέ, που καθόταν νωρίτερα με το μωρό. Επίσης, φρόντισε να αφαιρέσει την κάρτα μνήμης της κάμερας.

Η τελευταία καταγραφή της κάμερας ήταν στις 00:26 της 11ης Μαΐου. Ωστόσο, η τελευταία επικοινωνία της κάμερας με κάποιον χρήστη που είχε πρόσβαση έγινε στις 01:19. Αυτοί, όμως, οι χρόνοι είναι πλασματικοί, επομένως δε μπορούν οι αρχές να ξέρουν την ακριβή ώρα που αφαιρέθηκαν οι κάρτες μνήμης.

Στο σαλόνι ήταν το έπιπλο όπου βρισκόταν η Monopoly. Όπως φαίνεται δεν υπάρχει ιδιαίτερη ακαταστασία, σαν να έχει ψαχτεί ο χώρος από ληστές, ενώ το μόνο πράγμα που είχε βγει από τη θέση του ήταν το επιτραπέζιο παιχνίδι.

Στο παιχνίδι αυτό ο συζυγοκτόνος ισχυριζόταν ότι είχε κρύψει 9.500 ευρώ τα οποία αφαίρεσαν οι ληστές.

Η τελευταία φωτογραφία

Μια φωτογραφία τράβηξε η Καρολάιν από την εφαρμογή που είχε στο κινητό της που συνδεόταν στις κάμερες. Στην φωτογραφία φαίνεται ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος να κάθεται στον καναπέ με τη μικρή Λυδία. Η φωτογραφία τραβήχτηκε γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα, μετά τη διαμάχη του ζευγαριού.

Το στοιχείο αυτό αποτελεί έναν γρίφο για την αστυνομία.

Aπό το MEGA

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook