Ανησυχία από τον σεισμό στη Νίσυρο – Λέκκας: «Δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο» [video]
Πολύ ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στην 01:14 τα ξημερώματα στον υποθαλάσσιο χώρο ανοικτά της Νισύρου.
Στη συνέχεια ακολούθησε ένας μετασεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ. Ο σεισμός έγινε αισθητός και στην Κω και στην Ρόδο.
Για μεγάλο σεισμό έκανε λόγο στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» ο σεισμολόγος Ευθύμης Λέκκας. «Ο σεισμός εκδηλώθηκε στην ίδια περιοχή που υπήρχε διέγερση πριν ενάμιση μήνα». Σύμφωνα με τον κ. Λέκκα, ο σεισμός 5,7 Ρίχτερ ήταν έκπληξη, ωστόσο, συμπλήρωσε ότι η περιοχή δεν έχει τη δυνατότητα να δώσει μεγαλύτερο σεισμό.
«Ο σεισμός δεν έχει καμία σχέση με το ηφαίστειο της Νισύρου. Είναι εκτός ηφαιστειακού κέντρου. Οπότε δεν κινδυνεύουμε να έχουμε ηφαιστειακά φαινόμενα» πρόσθεσε σχετικά. Εκτίμησε δε ότι ο σεισμός αυτός ήταν ο κύριος.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ηρακλής – Ατρόμητος 1-1: Μια ανάσα από την ανατροπή ο Γηραιός, ακυρώθηκε γκολ του Μάρκες στο 90+4′
- Γιώργος Μαζωνάκης: Σε «λαϊκή αγρυπνία» στη Νίκαια η σορός του από το απόγευμα της Κυριακής – Τη Δευτέρα η κηδεία
- Η «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- Η «Realnews» της Κυριακής
- Ολυμπιακός – ΟΦΗ 0-1: Κρητική μπαλωθιά στο ντεμπούτο του Ιμανόλ και… αποθέωση για Μεντιλίμπαρ!
- Ο «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»
- Το «Documento» της Κυριακής
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook