Συγκλονισμένο είναι το Πανελλήνιο από τη στυγερή δολοφονία της 20χρονης Καρολάιν από τα χέρια του συζύγου της, του 32χρονου πιλότου στα Γλυκά Νερά μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι τους.

Ουδείς μπορούσε να προβλέψει αυτή την κατάληξη της φρίκης στα Γλυκά Νερά με την Καρολάιν να χάνει τη ζωή της μετά από στραγγαλισμό και τον 32χρονο πιλότο στη φυλακή με ομολογημένο το έγλημα του.

Στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 σήμερα είδε το φώς της δημοσιότητας ένα βίντεο του 2018, που δείχνει την Κάρολαϊν με τον πιλότο σε ευτυχισμένες στιγμές.

Η Καρολάιν είναι ακόμη μαθήτρια και δείχνει χαρούμενη και ερωτευμένη. Το ζευγάρι μοιάζει ευτυχισμένο και αλληλοπειράζονται με τρυφερότητα…

Οι εικόνες αυτές δεν προμηνύουν με τίποτα τον εφιάλτη που θα φέρουν τα χρόνια με την τραγική κατάληξη.
Βλέποντας το βίντεο οι παρουσιαστές σχολιάζουν πόσο ευτυχισμένο δείχνει το ζευγάρι. «Με στοιχειώνει αυτό το βίντεο. Είναι το 2018, πριν από τρία χρόνια, η Καρολάιν είναι ανήλικη, είναι 17 χρονών, είναι μαθήτρια. Είναι η αποτύπωση της στιγμής, βλέπουμε δύο ανθρώπους που είναι χαμογελαστοί, αγκαλιάζονται, παίζουν, χαϊδεύει η Κάρολαϊν τον πιλότο στο πρόσωπο», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Ωστόσο ο Τάσος Τεργιάκης παρατήρησε: «Είναι ένα κορίτσι 16,17 ετών με έναν 30άρη, με συγκλονίζει αυτό Με ανατριχιάζει βλέποντας ένα ανήλικο κορίτσι στην αγκαλιά ενός 30χρονου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook