Μια πραγματική φρίκη έζησε η 50χρονη καθαρίστρια σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα όταν ένας 35χρονος ένοικος την άρπαξε τη βίασε και την χτύπησε.

Ο 35χρονος που κατηγορείται για το βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας στα Πετράλωνα διέφυγε και αναζητείτο από την Αστυνομία εδώ και 2 μέρες.

Ο 35χρονος αλλοδαπός τελικά συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης στη Νέα Φιλαδέλφεια από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σε συνεργασία με την ΟΠΚΕ και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Η καταγγελία της 50χρονης για τα μαρτύρια που πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του 35χρονου στα Πετράλωνα σοκάρουν. Η γυναίκα που εργάζεται ως καθαρίστρια στην πολυκατοικία απήχθη από τον 35χρονο στο διαμέρισμά του. Εκεί την βίασε και την ξυλοκόπησε. Η γυναίκα κατάφερε να δραπετεύσει ώρες αργότερα και να αναζητήσει βοήθεια από ενοίκους άλλων διαμερισμάτων.

Η κατάθεση της άτυχης γυναίκας

Δουλεύω καθαρίστρια 3 χρόνια στην πολυκατοικία επί της οδού Συμμαχίδων 11 στα Πετράλωνα. Σήμερα κατά την ώρα 8:00 πήγαινα να καθαρίσω. Εκεί που περίμενα το ασανσέρ, με τράβηξε από το λαιμό ένας άντρας και με έβαλε μέσα στο σπίτι του στο ισόγειο. Αυτός ήθελε να κάνει σεξ. Με έπνιγε, μου έβαλε τα χέρια του στο λαιμό. Με είχε γυμνή όλη μέρα. Με πήγε στο δωμάτιό του και με βίασε… Το έκανε και στο μπάνιο. Με χτύπαγε στο πρόσωπο πολύ, με τα χέρια του. Με βίασε πολλές φορές… Δεν έβαλε προφυλακτικό.

Κάποια στιγμή γύρω στις 5 το απόγευμα αυτός πήγε στην κουζίνα να φτιάξει φαγητό. Πρόσεξα ότι στην πόρτα ήταν το κλειδί. Εγώ το άνοιξα και πήγα σε ένα μπαλκόνι που βλέπει στον ακάλυπτο. Αρχισα να φωνάζω. Κατάφερα και πήγα στο διπλανό σπίτι και ξέφυγα. Μετά ήρθα με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Τον άντρα δεν τον ξέρω καθόλου. Δεν είχαμε μιλήσει άλλη φορά, ούτε μαλώσαμε.

Είμαι 27 χρόνια στην Ελλάδα και καταλαβαίνω τα ελληνικά. Θέλω να τιμωρηθεί ο άντρας. Θα σας μιλήσω και άλλη φορά, όταν βγω από το νοσοκομείο. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο τώρα, είμαι ταραγμένη. Θα ήθελα να εξεταστώ από ιατροδικαστή. Δεν θέλω να πω κάτι άλλο.

Όταν η γυναίκα κατάφερε να αποδράσει από το σπίτι της φρίκης, ο βιαστής εξαφανίστηκε και η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.

Πάω να τρελαθώ δεν αντέχω άλλο είπε η μητέρα του δράστη 

«Καλώ τον γιο μου να παραδοθεί», δήλωσε νωρίτερα την Τρίτη η μητέρα του 35χρονου Βούλγαρου, από τα Πετράλωνα.

«Εύχομαι να τον πιάσετε, δεν αντέχω άλλο πια. Για αυτά που έχει κάνει, έχω πεθάνει εγώ», τόνισε η ίδια σε εκπομπή του Alpha και συνέχισε: «Και είμαι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, που δουλεύω να πληρώσω το ψωμί μου, να είμαι εντάξει, να είμαι σωστή. Εγώ αισθάνομαι άσχημα επειδή είμαι η μητέρα του. Δεν έχω λόγια, είμαι χειρουργημένη, παίρνω βαριά φάρμακα, είμαι καρκινοπαθής, έχω κάνει χημειοθεραπείες στον Άγιο Σάββα, είμαι ένας φτωχός άνθρωπος από χωριό, δεν το περίμενα».

«Ψυχολογικά, έχω τρελαθεί. Τι έχει κάνει; Έχω πάθει σοκ. Πήγα στην αστυνομία να καταθέσω και έδωσα το τηλέφωνο, τα πάντα» συνεχίζει η μητέρα του δράστη.

«Τώρα είμαι οικιακή βοηθός, προσέχω μια κυρία, η οποία είναι κατάκοιτη. Τον τάισα, τον πότισα τελευταία στιγμή μέχρι την Κυριακή. Και τον τελευταίο καιρό μου είπε ότι το μυαλό δεν είναι καλά. Θέλει δουλειά, θέλει λεφτά, θέλει να πάει να δουλέψει, δεν μπορεί ούτε να κοιμηθεί. Κάτι έχει πάθει το μυαλό, δεν μπόρεσα να τον πάω στον γιατρό.

Λέω μήπως κάτι έχει πάθει, δεν το αποκλείω. Τελευταία ήταν πολύ ταραγμένος και με έβρισε δυο-τρεις φορές» κατέληξε η μητέρα του 35χρονου, προσθέτοντας πως προσπάθησε να επικοινωνήσει μαζί του τηλεφωνικά, αλλά δεν της απαντά στις κλήσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook