Στις φωτογραφίες από το σπίτι στα Γλυκά Νερά φαίνεται η αναστάτωση που προκάλεσε ο 32χρονος πιλότος για να καλύψει τη δολοφονία της Καρολάιν, στήνοντας το σκηνικό της «ληστείας»

Στις φωτογραφίες αυτές τώρα αποδεικνύεται ότι ήθελε να δείξει στους αστυνομικούς που μπήκαν στο σπίτι στα Γλυκά Νερά και βρήκαν δολοφονημένη την Καρολάιν ότι υπήρξαν εισβολείς ληστές, αφήνοντας ό ίδιος πεταμένα πράγματα έξω από τα κουτιά…

Συγκεκριμένα σε βοηθητικό δωμάτιο του σπιτιού κοντά στο σαλόνι, όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, ο 32χρονος σκηνοθέτησε με τέτοιο τρόπο την εικόνα του χώρου ώστε να φαίνεται πώς κάποιοι έχουν ψάξει. Έβγαλε καλώδια και τα πέταξε κάτω, αναποδογύρισε πράγματα από τον καναπέ, έβγαλε αντικείμενα από ραφιέρα που βρισκόταν στο χώρο ώστε να δημιουργηθεί στους αστυνομικούς η αίσθηση ότι κάποιοι έχουν ψάξει στο σπίτι.

Έχει νόημα να επισημανθεί ότι, στο σαλόνι του σπιτιού, το σκηνικό ήταν άθικτο αφού, σύμφωνα με την αρχική κατάθεση του Αναγνωστόπουλου, ο ίδιος είπε στους υποτιθέμενους ληστές ότι τα χρήματα βρίσκονταν μέσα στη Monopoly, η οποία ήταν και το μοναδικό αντικείμενο που είχαν μετακινήσει από τη βιβλιοθήκη.


Όλα αυτά ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος, πρόλαβε να τα σκηνοθετήσει μέσα σε δύο ώρες.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι δε θυμάται ποια ήταν η σειρά που ακολούθησε στις κινήσεις του (ξήλωμα κάμερας, μετακίνηση κουτιού Monopoly) ώστε να δημιουργήσει το αρχικό του άλλοθι. Και στο βοηθητικό δωμάτιο του σπιτιού, όμως, φρόντισε η εικόνα να είναι αυτή ενός χώρου στον οποίο μπήκαν οι ληστές και άρχισαν να ψάχνουν για περισσότερα χρήματα και κοσμήματα.

«Κατέστρεψα τη ζωή μου, κατέστρεψα τη ζωή της οικογένειάς μου» φέρεται να είπε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι από κοινού αποφάσισαν την προφυλάκισή του. Δείτε εδώ τι είπε στην απολογία του

Ο 32χρονος πιλότος μετά την προφυλάκιση του οδηγήθηκε στην έκτη πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, σε συνθήκες ειδικής κράτησης λόγω του ειδεχθούς εγκλήματος, ούτως ώστε να μην τεθεί σε κίνδυνο η σωματική του ακεραιότητα, λόγω του άγραφου νόμου της φυλακής.

Ιδιαίτερα εξαιτίας του θέατρου που έπαιζε όλο αυτό τον καιρό και προσπαθούσε να ενοχοποιήσει δήθεν εισβολείς κακοποιούς αλλοδαπούς , με την Αστυνομία να ερευνά και στο χώρο των κρατουμένων στις φυλακές πληροφορίες για τους δήθεν δράστες της ληστείας στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν θα είναι μόνος του στο κελί, καθώς μαζί του θα είναι τρεις ακόμα κρατούμενοι. Ο ένας, μάλιστα, είναι σωφρονιστικός υπάλληλος που εκτίει ποινή για ναρκωτικά, ο δεύτερος για λαθρεμπόριο και ο τρίτος επίσης για ναρκωτικά.

Το κελί του 32χρονου πιλότου είναι κοντά σε αυτό που βρίσκεται ο Μένιος Φουρθιώτης και ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος από την folli-follie.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook