«Ήθελε να ακολουθήσει τον δικό του δρόμο και να δημιουργήσει κάτι που θα έχει την δική του σφραγίδα»....

Μυστήριο με τον θάνατο του επιχειρηματία και συνδιοκτήτη της ταβέρνας «Κρητικός», Σταύρου Δογιάκη.

Στενός φίλος που συναντήθηκε με τον ίδιο το βράδυ της περασμένης Κυριακής στη Κάντζα, αναφέρει στο Πρώτο Θέμα, ότι ο 53χρονος ήταν μια χαρά και πως δεν έδειχνε να τον απασχολεί κάτι:

«Σκεφτείτε μόνο ότι δεν άγγιξε ούτε τα μακαρόνια που σερβιρίστηκαν στο τραπέζι, δείγμα του πόσο πολύ πρόσεχε την διατροφή του. Πείτε μου λοιπόν, άνθρωπος που έχει αποφασίσει να δώσει τέλος στη ζωή του, προσέχει τι θα φάει το προηγούμενο βράδυ; Κάτι δεν κολλάει σε αυτή την ιστορία».

Άλλος φίλος του λέει ότι ο Σταύρος Δογιάκης, ήταν έτοιμος να ανοίξει νέα επιχείρηση:

«Ο Σταύρος συμμετείχε σε επένδυση μισού εκατ. ευρώ σε καφέ μπαρ στην περιοχή του Χολαργού… Είναι δυνατόν να σχεδίαζε να αυτοκτονήσει και παράλληλα ετοίμαζε τη νέα του δουλειά, επενδύοντας κόπους μιας ολόκληρης ζωής; Το μαγαζί ήταν σχεδόν έτοιμο να ανοίξει. Είχε γίνει έναρξη στην Εφορία και σύντομα θα ολοκληρώνονταν οι εργασίες κατασκευής του. Είναι πολλά που πρέπει να ψάξει η αστυνομία και ελπίζω πως οι έρευνες θα οδηγηθούν προς τη σωστή κατεύθυνση».

Δύο σφαίρες – Μία στην καρδιά και μία στο κεφάλι

Λίγες ώρες πριν ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση, τα πρώτα στοιχεία της Αστυνομίας, αποκαλύπτουν νέα δεδομένα για τις τελευταίες στιγμές της ζωής του Σταύρου Δογιάκη…

Ο 53χρονος βρέθηκε νεκρός με δύο σφαίρες, μία στην καρδιά και άλλη μία στο κεφάλι. Μένει να φανεί να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή αν προσπάθησε να αυτοκτονήσει αρχικά πυροβολώντας τον εαυτό του στην καρδιά και στη συνέχεια ακουμπώντας το πιστόλι στον κρόταφο και πατώντας τη σκανδάλη…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook