Η παραμυθένια ζωή που έδειχνε να ζούν η 20χρονη Καρολάιν και ο 32χρονος πιλότος στα Γλυκά Νερά, δεν ήταν τελικά τόσο ονειρική …

Τα σύννεφα στη σχέση του 32χρονου πιλότου με την 20χρονη Καρολάιν είχαν αρχίσει να μαζεύονται από το περασμένο  καλοκαίρι.

Ο καβγάς που έγινε το μοιραίο βράδυ στα Γλυκά Νερά όπου ο 32χρονος πιλότος στραγγάλισε την Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι τους, δεν ήταν ούτε  ο πρώτος ούτε ο δεύτερος.

Όπως αποκάλυψε ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην εκπομπή LiveNews στο MEGA προκύπτει από μια συγκέντρωση δεδομένων ότι από πέρυσι τον Ιούλιο του 2020 υπήρξε πλήρης ρήξη της Καρολάιν με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Μεταξύ άλλων η 20χρονη είχε δηλώσει ότι κάτι δεν της άρεσε στη δουλειά του Μπάμπη, πιθανόν το ωράριό του, αιφνιδιαστικές πτήσεις κ.λ.π

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε και ευρύτερη ενδοοικογενειακή ρήξη, όχι στην οικογένεια της Αλοννήσου, είναι δεδομένο ότι η Καρολάιν δεν ενημέρωνε την οικογένειά της για το τι συνέβαινε στην Αθήνα. Υπάρχει ραγδαία επιδείνωση από τον Γενάρη που φαίνεται να σταματούν εντελώς οι επαφές.

Υπήρχαν ευρύτερα προβλήματα. Η μητέρα του Μπάμπη ανέφερε για παράδειγμα ότι δεν είχε κρατήσει το παιδί στην αγκαλιά της. Το είχαν δει για πολύ λίγο την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Υπήρχε απόσταση μεταξύ του ζευγαριού και της οικογένειας του Μπάμπη. Η κατάσταση επιδεινωνόταν. Από την πρώτη επαφή με τα στοιχεία από τα κινητά δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει τα σενάρια που αναπτύσσονται τις τελευταίες ημέρες. Φαίνεται να υπήρχε πρόβλημα στο εσωτερικό του ζευγαριού. Υπήρχε ένα εσωτερικό ζήτημα για το ποιος συνεισφέρει περισσότερο οικονομικά στις αγοραπωλησίες.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook