Σοκ προκαλούν οι πρώτες εικόνες μετά την επίθεση του ιερέα με βιτριόλι στη Μονή Πετράκη όπου τραυματίστηκαν συνολικά δέκα άτομα.

Οι φωτογραφίες μαρτυρούν τη σοκαριστική επίθεση η οποία έλαβε χώρα στη Μόνη Πετράκη.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύει η ιστοσελίδα orthodoxia.info.gr, μαρτυρούν τη σοκαριστική επίθεση η οποία έλαβε χώρα στη Μόνη Πετράκη κατά την οποία ιερέας επιτέθηκε ρίχνοντας βιτριόλι και τραυμάτισε 7 Μητροπολιτών, 2 δικηγόρους και έναν αστυνομικό.

Ο ιερέας βρισκόταν στο Συνοδικό Δικαστήριο για να γίνει συζήτηση για την καθαίρεσή του, καθώς το 2018 είχε συλληφθεί στη βόρεια Ελλάδα με 1.8 γραμμάρια κοκαΐνης και σήμερα γινόταν το δευτεροβάθμιο δικαστήριο το οποίο θα αποφάσιζε την καθαίρεσή του.

Στο τέλος της διαδικασίας καθαίρεσης ο δράστης σηκώθηκε όρθιος έβγαλε το ένα από τα δύο μπουκάλια με καυστικό υγρό τα οποία είχε μαζί του και άρχισε να το πετάει αδιακρίτως σε όποιον έβρισκε μπροστά του. Οι κληρικοί, οι δικηγόροι και όσοι ήταν στην αίθουσα, άρχισαν να καλούν σε βοήθεια, κι εκείνος προσπάθησε ν’ ανοίξει την πόρτα και να φύγει.

Ο αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν έξω από την αίθουσα και άκουσε τους ιεράρχες που καλούσαν σε βοήθεια, έτρεξε για να δει τι συμβαίνει και έπεσε πάνω του ακινητοποιώντας τον. Στην προσπάθειά του μάλιστα τραυματίστηκε ελαφρά από το καυστικό υγρό με ένα κάψιμο στο χέρι.

Δείτε εδώ το προφίλ του ιερέα που έριξε το βιτριόλι και για ποιές υποθέσεις είχε κατηγορηθεί 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook