Αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της μικρής Λυδία, κατάθεσε στην εισαγγελία ανηλίκων η μητέρα της Καρολάιν, Σούζαν Κράουτς.

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Θανάσης Χαρμάνης είπε πως η γιαγιά του βρέφους υποστηρίζει ότι το οικογενειακό και κοινωνικό περιβάλλον της Αλοννήσου είναι καταλληλότερο για να ανατραφεί το παιδί

«Ηρθαμε να καταθέσουμε στην εισαγγελέα ανηλίκων το αίτημα για αποκλειστική επιμέλεια της Λυδίας από μητέρα Καρολάιν. Πληροφορηθήκαμε ότι οι εκθέσεις είναι θετικές ιδίως για την Αλόννησο. Καταθέσαμε αίτημα να ανατεθεί η επιμέλεια στη μητέρα της Καρολάιν διότι είναι το καταλληλότερο περιβάλλον καθώς στη μεν Αθήνα η μικρή Λυδία θα είναι η κόρη του δολοφόνου, στην Αλόννησο το παιδί που έχασε τη μανούλα του. Συγκλονίστηκα όταν διάβασα την έκθεση της κοινωνικής λειτουργού ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας. Μέχρι χθες το βράδυ οι δύο πλευρές μιλούσαν και είναι σε καλό κλίμα οι συνομιλίες. Ανάλογο αίτημα έχει υποβληθεί από την πλευρά της οικογένειας του πιλότου όπως πληροφορηθήκαμε».

Η πλευρά της οικογένειας του πιλότου ζητάει επιμέλεια από κοινού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook