Ο 32χρονος πιλότος ομολόγησε ότι δολοφόνησε στη σοφίτα στα Γλυκά Νερά την Καρολάιν μπροστά στο 11 μηνών κοριτσάκι του, τη Λυδία.

Μάλιστα ήταν αυτός, ο πατέρας του παιδιού που άφησε τη Λυδία δίπλα στο πτώμα της Καρολάιν και εκεί βρήκαν το μωρό και ο ένας αστυνομικός το πήρε αγκαλιά και το έβγαλε από τη μεζονέτα της φρίκης.

Η κόρη της Καρολάιν, που άφησε τη την τελευταία της πνοή δίπλα της, μπορεί να είναι μωράκι και να μην καταλαβαίνει αλλά όπως λένε οι ειδικοί θα έχουν καταγραφεί στο υποσυνείδητο του με κάποιοι τρόπο οι φρικτές στιγμές της δολοφονίας.

Όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν η κοινωνική λειτουργός από την Εισαγγελία Ανηλίκων που θα αποφανθεί για το ποια από τις οικογένειες θα έχει την επιμέλεια της μικρής σε έκθεση της αναφέρει ότι η μικρή Λυδία παρόλο που είναι νεογνό μπορεί να αποθηκεύσει σκηνές βίας.

Για το τι θα θυμάται η μικρή Λυδία από τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα των Γλυκών Νερών μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, η ψυχίατρος και ψυχοθεραπεύτρια Άλκηστη Ηγουμενάκη.

Η ψυχίατρος αναφέρθηκε στην μετα-ανάλυση, εξηγώντας πως αφορά δύσκολες και μακροχρόνιες εργασίες στις οποίες πρέπει οι ψυχολόγοι να δουν πως εξελίχτηκαν οι άνθρωποι μετά από χρόνια.

«Υποσυνείδητα έχει αποθηκεύσει εμπειρίες που μπορεί να το οδηγήσει μετέπειτα σε προβλήματα, όπως στρες. Υποσυνείδητα αποθηκεύεται κάτι που δημιουργεί άγχος, φόβος και το βλέπουμε ότι εμφανίζεται αργότερα».

«Εμείς δεν μπορούμε να ξέρουμε τι, αλλά σύμφωνα με τις μετα-αναλύσεις τα παιδιά αυτά έχουν ευαισθησία στο πως αντιδρούν στο στρες, αγχωτικές διαταραχές και καταθλίψεις».

Επιπλέον, τόνισε πως έρευνες έχουν δείξει πως τα έμβρυα γυναικών που έχουν υποστεί βία έχουν καταγράψει αυτά τα περιστατικά στο υποσυνείδητό τους.

Δείτε το βίντεο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook