Χωρίς ράσα και δεμένος πισθάγκωνα οδηγήθηκε το απόγευμα στον εισαγγελέα ο ιερέας που έριξε βιτριόλι σε 7 Μητροπολίτες στη Μονή Πετράκη.

Σε βάρος του ιερέα που έχει πλέον καθαιρεθεί ασκήθηκε ποινική δίωξη και τα πρώτα λόγια μετά το βιτριόλι που έριξε σε βάρος των επτά Μητροπολιτών στη μονή Πετράκη χτές το βράδυ ήταν:

«Δεν ήξερα ότι θα κάνω κακό. Ζητώ συγνώμη. Τα υπόλοιπα θα τα πει ο δικηγόρος μου»

Η μεταγωγή του καθυστέρησε καθώς κρίθηκε ότι έπρεπε να προηγηθεί ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη. Για το λόγο αυτό συνοδεία αστυνομικών είχε οδηγηθεί στο Δρομοκαϊτειο.

Σημειώνεται πως σε βάρος του ιερέα ασκήθηκε δίωξη για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη κατά συρροή.
Ο 37χρονος έλαβε προθεσμία έως τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας.

Μαρτυρίες και ντοκουμέντα για τον 37χρονο

Συγγενείς και γείτονες του 37χρονου ιερέα, κάνουν λόγο για ένα παιδί που στην πορεία έγινε επιθετικό και κάτι παραπάνω από δύσκολο, κυρίως όπως λένε από βιώματα σκληρά, που είχε μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Για ορισμένους γείτονες του 37χρονου η χθεσινή επίθεση με καυστικό υγρό, έχει τις ρίζες της, στα παιδικά του χρόνια. Ο 37χρονος πήρε από παιδί την απόφαση να γίνει ιερέας, αφού όπως έλεγε στο στενό του περιβάλλον η εκκλησία ήταν για εκείνον το μοναδικό καταφύγιο για τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Με το πέρασμα των χρόνων όμως, η συμπεριφορά του, τον οδηγεί σε συγκρούσεις. Τα επεισόδια αρχίζουν πολύ γρήγορα να διαδέχονται το ένα το άλλο.

Μέσα σε λίγα χρόνια ο χαρακτήρας του αλλάζει. Το συνεσταλμένο παιδί που μεγάλωσε σε αυτή τη γειτονιά, έχει γίνει ένας οξύθυμος άντρας, που πρωταγωνιστεί σε επεισόδια και κάνει κινήσεις που βάζουν σε σκέψεις.

Ανάλογες αντιδράσεις για την πορεία του, και στον τόπο καταγωγής του, στις Σέρρες. Οι πρώτες κατηγορίες που ακούγονται τον στοχοποιούν και τον απομονώνουν…Κανείς όμως δεν περίμενε όλα όσα έγιναν στη Μονή Πετράκη.

Όλο το χρονικό της επίθεσης με βιτριόλι στους Μητροπολίτες

Δείτε εδώ το προφίλ του ιερέα από την υπόθεση ναρκωτικών μέχρι τα επεισόδια που είχε εμπλακεί 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook