Η φωτογραφία του 32χρονου πιλότου είναι από τον προαυλισμό του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού.

Tην πρώτη φωτογραφία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του 32χρονου πιλότου, μέσα από τη φυλακή όπου κρατείται για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά, έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Στην φωτογραφία που παρουσίασε ο τηλεοπτικός σταθμός, φαίνεται ο συζυγοκτόνος πίσω από τα συρματοπλέγματα του Κορυδαλλού, σε έναν από τους πρώτους προαυλισμούς του στην ΣΤ’ πτέρυγα των φυλακών.

Όπως φαίνεται, στέκεται όρθιος κάτω από το υπόστεγο, δίπλα σε ένα τραπέζι. Φοράει ένα μπλε σορτσάκι και μια γκρι μπλούζα. Έχει βάλει τα χέρια του στη μέση και συζητάει με έναν άλλον κρατούμενο που κάθεται απέναντί του σε ένα παγκάκι.

Τις τελευταίες ώρες έχει αρχίσει να μιλάει, περισσότερο με τον συγκρατούμενο του πρώην σωφρονιστικό που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών επισημάνθηκε στο σχετικό ρεπορτάζ του Star.

«Είναι σαν να βρίσκεται σπίτι του» ήταν η φράση που μεταφέρθηκε στο Star από τη φυλακή.

Δείτε την εικόνα

Το πρώτο επισκεπτήριο δέχθηκε σήμερα ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, στις φυλακές Κορυδαλλού όπου βρίσκεται προφυλακισμένος μετά την ομολογία του φόνου στα Γλυκά Νερά.Τον 32χρονο πιλότο επισκέφθηκε ο δικηγόρος του με τον οποίο συζήτησαν για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας.

Συνεχίζει την «παράσταση» από την φυλακή: «Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί»

«Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική». Αυτό λέει μέσα από την φυλακή ο 32χρονος καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της 20χρονης συζύγου του, Καρολάιν Κράουτς, στα Γλυκά Νερά.

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μέσω του δικηγόρου του, όντας προφυλακισμένος στην λεγόμενη VIP πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού στέλνει, όπως μεταδίδει το STAR, μήνυμα, τονίζοντας πως το μόνο που επιθυμεί είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί του.

«Θρηνώ για ό,τι έχει συμβεί. Κατέστρεψα την οικογένειά μου και έχασα τα πάντα. Αναμένω την εξέλιξη της διαδικασίας για τη μικρή. Το μόνο που επιθυμώ πραγματικά είναι να γίνει το καλύτερο για το παιδί μου. Λυπάμαι και η συγγνώμη μου είναι πραγματική».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook