Πολλά «γιατί» έχει δημιουργήσει η άγρια δολοφονία της Καρολάιν από τον 32χρονο πιλότο στα Γλυκά Νερά.

Η φαινομενικά τέλεια εικόνα του “ερωτευμένου ζευγαριού”  κάλυπτε την πραγματικότητα που ζούσε η Καρολάιν με τον 32χρονο πιλότο και δολοφόνο της στα Γλυκά Νερά.

Οι εντάσεις ανάμεσα στην Καρολάιν και στον καθ ομολογίαν δολοφόνο της ήταν πολλές και συχνές. Οι καβγάδες και οι προστριβές είχαν αρχίσει από το περασμένο καλοκαίρι.

Όσα ζούσε η Καρολάιν τα έκρυβε μέσα της τόσο που φαίνεται ότι τελευταία δεν άντεχε και θα εγκατέλειπε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο φεύγοντας από τα Γλυκά Νερά με την μικρή Λυδία.

Ένα μοιραίο «λάθος» που είχε κάνει η αδικοχαμένη Καρολάιν, φαίνεται πως δυσχέρανε τις έρευνες για την εξιχνίαση της δολοφονίας της από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

Όπως τόνισε ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος» Βασίλης Λαμπρόπουλος, στο δελτίο του MEGA το «λάθος» της άτυχης κοπέλας ήταν πως απέφυγε να μιλήσει στους συγγενείς της στην Αλόννησο για τα όσα ζούσε στο πλευρό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Ειδικότερα, οι δικοί της άνθρωποι δεν γνώριζαν τίποτα για όσα βίωνε η νεαρή κοπέλα στο πλευρό του συζύγου της και πως από το περασμένο καλοκαίρι υπήρχαν εντάσεις μεταξύ τους.

Μάλιστα, η Καρολάιν είχε δεχθεί εισηγήσεις για να μιλήσει στους συγγενείς της και ιδιαίτερα στη μητέρα της, ωστόσο η ίδια αισθανόταν «δυνατή» και πως δεν θα κινδυνεύσει μέσα στο γάμο της.

Έτσι εξηγείται και η οργισμένη αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν από την Αλόννησο, όταν τα δημοσιεύματα των «Νέων» και του «Βήματος» έκαναν τις πρώτες αναφορές για το ρόλο του 32χρονου στην υπόθεση της ληστείας από τους τρεις κουκουλοφόρους -όπως είχε σκηνοθετήσει- και καταγγείλει στις Αρχές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook