Είναι πέρα από κάθε φαντασία ο κυνισμός του 32χρονου πιλότου που δολοφόνησε την Καρολάιν στα Γλυκά Νερά.

Η δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν,  Θανάση Χαρμάνη για τον πιλότο και καθ ομολογίαν δολοφόνο στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΙ σοκάρει.

«Ένα θα σας πώ» είπε ο κ. Χαρμάνης ότι «το φέρετρο της Καρολάιν ο πιλότος απαίτησε από την μητέρα της Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο της κόρης».

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε. Καλή σας ημέρα», δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης.

Εμφανώς ταραγμένος ο κ. Χαρμάνης , είπε χαρακτηριστικά «αυτό μόνο θα σας πώ, δεν θέλω να παρεκτραπώ» και βγάζοντας τα ακουστικά του διέκοψε την σύνδεση με το κανάλι, αφήνοντας άφωνο τον Γιώργο Αυτιά που δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει , αυτό που μόλις είχε ακουστεί…

«Τι είπατε τώρα» είπε ο δημοσιογράφος έκπληκτος …

Όμως και όσοι ήταν στο στούντιο «πάγωσαν» μόλις αποκάλυψε ο κ. Χαραμής την εξοργιστική συμπεριφορά του συζυγοκτόνου.

Ο άνθρωπος που στραγγάλισε την Καρολάιν με τα ίδια του τα χέρια και έπαιζε θέατρο 37 μέρες, δεν ζήτησε απλώς λόγω οικονομικών δυσκολιών να τον βοηθήσει η μητέρα της αδικοχαμένης Καρολάιν να πληρώσει το φέρετρο αλλά το απαίτησε από την χαροκαμένη γυναίκα.

Η οικογένεια της Καρολάιν βοηθούσε οικονομικά σε όλη τη διάρκεια του γάμου της την κόρη της.

Η μητέρα της Καρολάιν έδινε στο ζευγάρι κάθε μήνα 1000 ευρώ συνεισφέροντας στα έξοδα του σπιτιού.

Παράλληλα η μητέρα της Καρολάιν έδωσε και 50.000 ευρώ καλύπτοντας εξ ολοκλήρου επί της ουσίας και την αγορά του οικοπέδου, που αγόρασε η κόρη της και ο γαμπρός της , συνολικής αξίας 55.000 ευρώ.

Η μητέρα της Καρολάιν πλήρωσε για λογαριασμό της κόρης της το οικόπεδο στο Πικέρμι , το οποίο ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, όπως έχει γίνει γνωστό από τη δικογραφία έγραψε μόνον στο όνομα του!

Δείτε εδώ περισσότερα για τα ακριβά γούστα του πιλότου και τη χλιδάτη ζωή του 

Η Καρολάιν τον φοβόταν πάρα πολύ – Έψαχνε σπίτι στο κέντρο

Νωρίτερα η Σταματία Μάρκου, συνήγορος της Ελένης Μυλωνοπούλου, συμβούλου ψυχικής υγείας του ζευγαριού αποκάλυψε στον ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Αυτιά ότι η Καρολάιν έψαχνε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα κοντά στο Σύνταγμα. Ήθελε να τον εγκαταλείψει και να βρει μια κατοικία κοντά στη σχολή μαγειρικής στην οποία και σκόπευε να φοιτήσει.

Η Καρολάιν είχε αποκαλύψει στη σύμβουλο ότι η σχέση είχε φτάσει σε τέλμα, ότι φοβόταν πάρα πολύ τον Αναγνωστόπουλο και της ζητούσε συμβουλές πώς να διαχειριστεί το πρόβλημα αυτό.

Η σύμβουλος ψυχικής υγείας εκτιμά επίσης ότι μήνυμα που έλαβε από την Καρολάιν για να διακόψουν τις συνεδρίες δεν είναι διόλου απίθανο να είχε σταλεί από τον ίδιο τον δολοφοόνο, τόνισε η κ. Μάρκου.

Η κ. Μυλωνοπούλου προέτρεψε την Καρολάιν να μιλήσει με τη μητέρα της αλλά εκείνη αρνήθηκε λέγοντας ότι δεν θέλει να την απογοητεύσει. Όπως πρόσθεσε η 20χρονη είχε αντιληφθεί ότι είχε κάνει μια λάθος επιλογή και προσπαθούσε να βρει διέξοδο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook