Η άγρια δολοφονία της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά από τον 33χρονο πιλότο και σύζυγο της, δεν έχει συγκλονίσει μόνον την Ελλάδα αλλά και την Αγγλία . τόπο καταγωγής του πατέρα της.

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail που αποκάλυψε το δεύτερο ημερολόγιο της Καρολάιν που αποτυπώνει την κόλαση που ζούσε και το φόβο που είχε για τον πιλότο, ξετυλίγει και άλλες λεπτομέρειες από τη ζωή της στην Ελλάδα και το γάμο της στην Πορτογαλία.

Η βρετανική εφημερίδα σημειώνει ότι στην Ελλάδα η ηλικία συγκατάθεσης είναι τα 15 χρόνια αλλά η ελάχιστη ηλικία γάμου χωρίς την άδεια των γονέων είναι τα 18 χρόνια.

Ο πιλότος πολιορκούσε την Καρολάιν από τα 15 της αλλά στα 17 της έμεινε για πρώτη φορά έγκυος αλλά απέβαλε. Τον επόμενο χρόνο παντρεύτηκαν στην παραλία στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας τρείς μετά τα γενέθλια της που έκλεισε τα 18.

Με δεδομένου ότι οι γονείς δεν ήθελαν να παντρευτεί τόσο μικρή , ο Μπάμπης, μόλις η Καρολάιν έκλεισε τα 18 της και ο νόμος τους επέτρεπε να παντρευτούν την πήρε και πήγαν στην Πορτογαλία.

Εκεί ήταν μόνοι τους. Ούτε γονείς ούτε φίλοι ή άλλοι συγγενείς.

Οι μοναδικοί άνθρωποι που παραβρέθηκαν στο γάμο τους , σύμφωνα με τη Daily Mail, ήταν οι φωτογράφοι Μαρία Έρο και Σάντι Λούνιτς.

Οι άνθρωποι αυτοί αδυνατούν να πιστέψουν ότι η όμορφη νύφη που φωτογράφισαν είναι τώρα νεκρή και ότι τη σκότωσε ο γαμπρός.

Οι φωτογράφοι πέρασαν τη μέρα με το ζευγάρι και επέστρεψαν στο διαμέρισμά τους για να κόψουν την γαμήλια τούρτα. Την επόμενη μέρα οργάνωσαν μια φωτογράφηση σε μια βάρκα για την Caroline και τον Αναγνωστόπουλο.
«Τους θυμόμαστε πολύ καλά» είπε η κ. Έρο « ήταν εξαιρετικά ενθουσιασμένη εκείνη και ο Αναγνωστόπουλος είχε μεγάλη φροντίδα προς αυτήν».

Όταν η δολοφονία της Καρολάιν έκανε το γύρο του κόσμου και ο πιλότος έπαιζε το ρόλο του θλιμμένου συζύγου οι δύο φωτογράφοι του έστειλαν ένα ένα email για να εκφράσουν τα συλλυπητήρια τους για την απώλεια του.

«Απάντησε πολύ γρήγορα για να μας ευχαριστήσει για τα ευγενικά μας λόγια και μας ευχήθηκε ευτυχία για το μέλλον», είπε η κ. Lunitz.

Η απάντηση ήρθε με την ομολογία του ότι είναι ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της Καρολάιν και οι δύο φωτογράφοι , που είχαν απαθανατίσει ευτυχισμένες στιγμές του ζευγαριού, έπαθαν σοκ. «Είμαστε ακόμη σε κατάσταση σοκ», είπαν στη βρετανική εφημερίδα . «Είναι πέρα από τη φαντασία μας,  κάτι μέσα μας δεν θέλει να το πιστέψει».

” Υπάρχει μια σκληρή ειρωνεία σε αυτά τα φοβερά γεγονότα που προκάλεσαν τον εθνικό θυμό στην Ελλάδα» γράφει η εφημερίδα καθώς οι φίλοι της Καρολάιν που είχαν βρετανικό διαβατήριο απεικόνισαν τον Αναγνωστόπουλο ως ζηλότυπο και άνθρωπο που ήθελε  να ελέγχει απολύτως τη σύζυγο του».

Ωστόσο, παρά την αυξανόμενη δυσαρέσκεια απέναντί του – που είναι εμφανές από τις λέξεις στο ημερολόγιό της – η Καρολάιν αντιστάθηκε στον πειρασμό να ζωγραφίσει τον εαυτό της ως την τέλεια γυναίκα. . Αντ ‘αυτού, κατηγόρησε τις ορμόνες της για μερικές από τις βίαιες εξάρσεις τους, στις οποίες παραδέχτηκε ότι χτύπησε τον άντρα της και είπε ότι ένιωθε «ντροπιασμένη» που την επηρέασαν τόσο έντονα οι ορμόνες της»

Λαμβάνοντας υπόψη τη διαφορά ηλικίας 14 ετών μεταξύ τους, ορισμένοι λένε ότι δεν θα έπρεπε ποτέ να συναντηθούν ο Μπάμπης με την Καρολάιν , τουλάχιστον όχι όσο ήταν ακόμα στο σχολείο…

Δείτε εδώ τα όσα συγκλονιστικά έγραφε η Καρολάιν στο δεύτερο ημερολόγιο που βρέθηκε κάτω από κούτες με παπούτσια 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook