«Νόμισε ότι προετοίμασε το τέλειο έγκλημα. Κι έκανε αυτό που κάνει ο δολοφόνος, σκότωσε, βεβήλωσε, ύβρισε, δημιούργησε και προσπάθησε να παραπλανήσει τους πάντες...»

O ψυχίατρος Δημήτρης Σούρας ανέφερε στην Κοινωνία Ώρα MEGA: «Εξετάζουμε τις συνθήκες που θα μεγαλώσει το παιδί. Πρέπει να κρίνουμε ποιοι είναι αυτοί που θα πάρουν το παιδί. Η Αλόννησος είναι ένα μικρό νησί κι αν οι γονείς της Καρολάιν μπορούν να μεγάλωσουν το παιδί, θα πρέπει να πάει εκεί. Η συνεπιμέλεια είναι λάθος. Το παιδί θα αποδιοργανωθεί, δεν θα έχει μια βάση.»

Ο κ. Σούρας έκανε λόγο για «ένα φρικιαστικό έγκλημα που δεν έχουμε ξαναδει». Και τόνισε πως υπάρχει ένα τρίπτυχο. «Έχουμε να κάνουμε με έναν ‘ήρωα του κακού’, έναν κτηνάνθρωπο.». Εξήγησε ότι η λέξει χρησιμοποιείται για «να εξηγησει η αντικοινωνική ή ψυχοπαθητική διαταραχή προσωπικότητας. Δηλαδή ένας άνθρωπος που διαμορφώνεται ως εν δυνάμει δολοφόνος που σημάδια υπάρχουν στην εφηβική και μετέπειτα ηλικία. Ένας άνθρωπος χωρίς συναισθήματα κι ενοχές. Αυτός ο άνθρωπος μπορεί να φτασει ως τον φόνο. Κατόρθωσε να παραπλανήσει λιγάκι. Δεν ήταν ένας ‘κανονικός παραβατικός’.»

«Νόμισε ότι προετοίμασε το τέλειο έγκλημα. Κι έκανε αυτό που κάνει ο δολοφόνος, σκότωσε, βεβήλωσε, ύβρισε, δημιούργησε και προσπάθησε να παραπλανήσει τους πάντες. Κι άρχισε να παίζει σαν ένας πραγματικός ασυναισθηματικός άνθρωπος με τα ΜΜΕ. Ένας πραγματικός δολοφόνος. Έχουμε μπροστά μας έναν αντικοινωνικό άνθρωπο, έναν ‘ήρωα του κακού’. Να συζητήσουμε για να προφυλαχθούμε», σημείωσε.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook