ΣΟΚ από τις συνεχόμενες αποκαλύψεις της στυγερής γυναικοκτονίας....

Ανατριχίλα προκαλεί η αποκάλυψη του δικηγόρου της οικογένειας της Καρολάιν ότι ο δολοφόνος και σύζυγός της Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, απαίτησε από την μητέρα της 20χρονης να πληρώσει για το φέρετρο του παιδιού της.

«Εγώ εκείνο που θέλω να σας πω και να κλείσω, γιατί δεν θέλω να το σχολιάσω, φοβάμαι ότι θα παρεκτραπώ, είναι ένα. Και φαντάζομαι θα μείνετε κι εσείς άναυδοι όπως έμεινα κι εγώ χθες. Το φέρετρο της Καρολάιν απαίτησε ο δράστης να το πληρώσει η μητέρα της και το πλήρωσε», είπε ο Θανάσης Χαρμάνης στον ΣΚΑΪ.

Μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε αργότερα, ο δολοφόνος μετά το έγκλημα του, οργάνωνε το χτίσιμο του νέου σπιτιού του. Και τόνιζε ότι ήθελε να γίνει άμεσα, ώστε να φύγει από το ενοίκιο και να πάει σε δικό του σπίτι. Μάλιστα, για να… θολώσει τα νερά ανέφερε στους αρμοδίους για το έργο ότι «είναι κάτι που ήθελε πολύ και η Καρολάιν».

Και όλα αυτά μετά την αποκάλυψη πως η μητέρα της Καρολάιν φέρεται να είχε δώσει 50.000 ευρώ για την αγορά του οικοπέδου στο οποίο το ζευγάρι σχεδίαζε να χτίσει το σπίτι του. Μάλιστα, το ακίνητο δεν γράφτηκε στο όνομα της κόρης της αλλά σε αυτό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου….

Το ζευγάρι χρειαζόταν 190.000 ευρώ για να προχωρήσει στην κατασκευή του σπιτιού και ήδη είχε πάρει το πρώτο «οκ» για την έγκριση ενός δανείου ύψους 160.000 ευρώ.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook